Ma 2023. 6 2.
Kármen, Anita, Péter napja van.
Látogatók száma : 55337886    
Honlapkeszites

A Volán-társaságok kötelezõvé tették a légkondicionáló használatát

A Volán-társaságok a hõségriadó miatt több intézkedést is bevezettek - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelõ Zrt. az MTI érdeklõdésére, a tájékoztatás szerint a társaságok kötelezõvé tették például a légkondicionáló használatát az azzal felszerelt autóbuszban, pályaudvaron, utasváróban.


A tájékoztatás szerint felvették a kapcsolatot azokkal a szervezetekkel, amelyek a forgalmasabb közterületeken ivóvizet szolgáltatnak a lakosságnak, és kérték az autóbusz-pályaudvarok bekapcsolását a helyszínek közé.
Az autóbuszvezetõk és az autóbusz-állomások személyzetének figyelmét felhívták arra, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel az utasokat, rosszullétek esetén tegyék meg a szükséges intézkedéseket. Utasításba adták, hogy az autóbuszvezetõk különös tekintettel legyenek az autóbuszok rendszeres átszellõztetésére, a légbefúvó, légkondicionáló berendezések üzemeltetésére, a függönyök, sötétítõk használatára.
A Volán-társaságok ellenõrizték az autóbusz-állomásokon található közkutak, csapok mûködõképességét, állapotát, és kiemelt figyelmet fordítanak autóbuszvezetõik fokozottabb védelmének érdekében - közölte az MNV Zrt.

 

MTI - Kanizsa2015-07-04 08:42:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül