Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55397219    
Honlapkeszites

Hét kölyökmacska várja örökbefogadó gazdiját

Figyelem! Sürgõs és fontos kérés – mondhatnánk és mondjuk is ebben az esetben. Valaki hét darab, gyönyörû kismacskát tett ki tegnap a menhely elõtt felállított cicainkubátorba – mondta el a Kanizsa Hetilap érdeklõdésére dr. Papp Attila, az állatotthon elnökségi tagja.


A fehér, fekete, szürke és tarkás színû kismacskák épphogy kinyitották a szemüket, még szoptatósak, így nem szabadott volna elválasztani õket az anyjuktól. Valaki ezt megtette, majd a könnyebb utat választva a macskainkubátorba helyezte el õket. Azonban jelenleg nincs anyamacskánk a menhelyen, és így a csöppségek élete is komoly veszélyben van, hiszen még szoptatósak, és így, néhány hetesen még rendkívül ki vannak téve a fertõzésveszélynek is. Arra szeretnék kérni mindenkit, aki gondolkodott a közeljövõben egy macsek „beszerzésében”, hogy most jöjjön, mert itt a remek alkalom! Ha sikerül gyorsan gazdát találni nekik, akkor reményeink szerint jó esélyük van az életben maradásra.
 

A kismacskák a vasútállomás mellett található állatotthonban vannak, reggel fél kilenctõl délután fél négyig várjuk a leendõ gazdik jelentkezését – hívta fel a figyelmet az elnökségi tag, majd arra kért mindenkit: ivartalanítsák a házziállatokat a nem várt szaporulatok megelõzése érdekében. Az állatotthont üzemeltetõ Élettér Állat és Természetvédõ Egyesület az õsszel fog ismét ivartalanítási akciót hirdetni.
 

Érdeklõdni a következõ telefonszámokon lehet: 06 – 30 – 400 – 13 - 68 illetve 06 – 30 – 378 – 70 – 57

Kanizsa2015-06-29 07:31:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül