Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765571    
Honlapkeszites

Brumi, Ancsi a bacha(ta)Starok, a’La’tinívó

Akár rég rázod salsa, no meg más latin zenékre, akár nem, ott a helyed június 27-én, 14 órától, a Honvéd Kaszinóban, ahol is a LatiNívó Salsa Klub szervez egy különleges tánccal, a bachata-val felvértezõ, megmeríttetõ workshopot. Ha tudsz táncolni, ha még nem – teljesen mindegy, látogass el a táncos-tanos buliba.


A Kanizsai Tánc és Mozgásmûvészeti Egyesület berkein belül mûködõ LatiNívó Salsa Klub negyedévente hoz tetõ alá olyan programokat, amik nemcsak a tánc-tanulásról, hanem a szórakozásról, a fergeteg partykról is szólnak. A közelgõ, néhány hét múlva startoló „workshopról” a klub egyik vezetõségi tagját, Simon Veronikát kérdeztük.
- Brunner Gábor és Véber Anna, EB 5. helyezett, bachata tánc oktató párost látjuk vendégül. Akiktõl természetesen nagyon sokat lehet tanulhatni a bachata-ról. Mindenkit szeretettel váruk a programra, akkor is, ha ezidáig még nem kóstolt bele a kubai, karibi – azaz, a latin táncokba. A továbbképzés után este, 9 órai kezdettel pedig élõ (latin) zenés bulit tartunk, a Lobo Latino zalaegerszegi formáció közremûködésével – összegezte Simon Vera a június végi programot.
- Ám addig is szeretettel várunk mindenkit, kedden és pénteken, 18 órától a Honvéd Kaszinóba, a salsa-bachata óráinkra. Nemcsak azokat, akik régóta táncolnak. Hanem teljesen kezdõket is, akik egyelõre, még csak, morfondíroznak a tánc-tanuláson.


Sz.Zs.2015-06-16 08:27:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül