Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415409    
Honlapkeszites

Válaszolt a Fidesz – Teleki László nem ebben az országban él

Teleki László szocialista képviselõ úgy tûnik, nem ebben az országban él. Nagyobb szerénységet kellene tanúsítania munkahelyteremtés ügyben annak a pártank a képviselõjének, akiknek, amikor megvolt a lehetõségük a kormányzásra, csak a kétségbeesettséget és kilátástalanságot hozták az országra.


A baloldal kormányzása alatt alkalmatlan volt a munkahelyteremtésre. Megduplázták a munkanélküliséget, negyedmillió embert tettek munkanélkülivé, egész országrészeket ítéltek munkanélküliségre és tengettek segélyen. A lakosságot megszorításokkal sújtották, a fizetések felét elvitte a magas adó, a másik felét a rezsi. Nem beszélve arról a magyar társadalom ellen elkövetett merényletrõl, amivel egymillió családot taszítottak devizahitelbe.

Ma segély helyett munkára és fizetésre számíthatnak a tartósan álláskeresõk is. A foglalkoztatottak száma tartósan 4 millió fölött van, 23 éves csúcson van a foglalkoztatás. A nõk és a fiatalok foglalkoztatásának bõvítésében is a legjobbak között vagyunk az unióban. A családok megélhetését emellett rezsicsökkentéssel, családi adókedvezménnyel, béremelésekkel, a legrászorultabbakat pedig ingyenes tûzifával, ingyenes gyermekétkeztetéssel és ingyenes tankönyvekkel segítjük.

Természetesen mi is tudjuk, hogy nagyon sok tennivaló, van még hátra. Ezért a 2016-os költségvetési javaslat további adócsökkentésekkel és béremelésekkel garantálja, hogy tovább csökkennek a családok, a munkavállalók terhei, és folytatódik a munkahelyteremtés. A valótlan állítások és felesleges hangulatkeltés helyett arra kérjük az MSZP-t is, hogy inkább támogassák a 2016-os költségvetést.


Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Nagykanizsai Csoportjának elnöksége2015-06-12 14:01:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül