Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42583955    




















































Honlapkeszites

Asztalitenisz: mindkét együttes feljebb léphetne

Feljutásra jogot szerzett asztalitenisz csapatok éremátadójára került sor Nagykanizsán, lévén a Kanizsa Gejzír Kft. Kanizsa Sörgyár SE férfi és nõi együttese közül elõbbi az elsõ, utóbbi pedig második helyezettként zárt a bajnoki pontvadászatában.
Az ezüstérmes hölgyeknél maradva, a Tóthné Szász Kinga, Ladányi Dóra, Bicsák Bettina, Mógor Evelin, Újházi Csilla, Horváth Anna, Salamon Sára és Müller Diána összetételû csapat az NB I Nyugati csoportjában a Szekszárd AC II mögött végezve került akár Extraligát is érõ helyzetbe... A szekszárdiak igencsak bekezdtek, gyakorlatilag már az õsz folyamán bebiztosították elsõ helyüket. A kanizsaiaknak halvány reménye maradt a 18. fordulóra: az utolsó meccsen az aranyért nagyon arányban kellett volna nyerniük, de ez akkor nem sikerült. A kanizsai asztaliteniszezõ hölgyeknél ugyanakkor nem ismeretlen az Extraliga mezõnye, mivel hosszú évekig szerepelt ott a KSSE nõi együttese.


A férfiak (Berdár Norbert, Szuhanyik József, Kahotek Kristóf, Horváth Dávid, Gyöngyösi Áron, Szõllõsi Márk, Szerdahelyi Péter, Szerdahelyi Krisztofer, Domián Dávid és Jakabfi Imre) az NB II Dél-nyugati csoportjában bajnoki címet szereztek. A pontvadászat során három komoly ellenfele is volt a dél-zalaiaknak, végül a Dunaújvárosi ASE I, a Dunaújvárosi Fõiskola DSE I, valamint a Hévíz SK elõtt zártak a tavalyi ezüstérmüket követõen.
- Másfél hónapunk van arra, hogy döntsük a hogyan továbbról - fogalmazott Jakabfi Imre klubelnök. - Tudjuk, a legszebb az lenne, ha mindkét csapat feljebb lépne, de azt hiszem nyílt titok, ezen helyzetben mi foglalkoztatja leginkább egyesületünket. Tehát az anyagiakat illetõen alaposan meg kell fontolnunk mindent, illetve az együttesek eddigi összeállításán sem szeretnénk nagyon sokat változtatni. Azért hogy valami konkrétumot is mondjak, az szinte biztos, hogy az egyik csapatunk felmegy a magasabb osztályba.

P.L.



2015-06-07 13:06:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül