Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788607    
Honlapkeszites

Elõ a fürdõruhával! Vár a kanizsai strand!

Remélhetõleg a hõmérõ higanyszála most már tartósan a kellõ celsiuszokat súrolja. Ami épp' elég lesz ahhoz, hogy megmártózhassunk minden kanizsai „fürdõjében”. A fedett uszodában természetesen ezt az év majd minden napján megtehetjük, míg a szabadtéri strand a maihoz hasonló melegben várja a lubickolni vágyó családokat: kicsiket, nagyokat egyaránt. 
 


Zöld oázis Nagykanizsa szívében, gondozott park, két különbözõ méretû és hõmérsékletû, jó minõségû termálvízzel töltött medence, hangulatos környezet, szolid árak – melyekért, nem kell a városból sem kitennünk a lábunkat. A kanizsai strand egy az egyben biztosítja mindazt, ami a tartalmas fürdõzéshez szükséges!
– Ugyanis számunkra nagyon fontos, hogy a vendégeink kellemes, pihentetõ környezetben töltsék a strandolásra, szánt idõt – mondta Horváth Vencel, Kanizsa Uszoda és Strandfürdõ ügyvezetõje. Aki, egyúttal, közelképet is adott arról, mi mindennel készülnek a közelgõ, „nyári”, szabadtéri fürdõszezonra.
– A kültéri medencéink kiválóan alkalmasak arra, hogy több generáció – anya, apa, gyerekek, nagymama, nagypapa - valóban együtt, egymás közelségében úszhasson, pancsolhasson. Ahogy a kanizsai strand esetében már megszokhatták, az önkormányzati támogatás jóvoltából (nagyon is) kedvezményes jegyárakon relaxálhatnak vendégeink. Továbbá Szép-kártyával is fizethetnek az igénybevett szolgáltatásokért. Példaként említette még a családosoknak (két felnõtt, három 14 év alatti gyermeknek) szóló belépõt, mely csak 1.900 Ft. A karszalagos belépõ garantálja, hogy adott napon, több alkalommal, szabadon mozoghassunk ki-s be a strand területén. Felnõttek 950 forintért, a diákok és a nyugdíjasok 700 forintért használhatják ki ezt a lehetõséget a nyári elõszezon idõszakban hétfõtõl vasárnapig, 9 órától 18 óráig fõszezonban 9 órától 20 óráig – azaz, a strand nyitvatartási idejében.
Ezeken túl – természetesen , további számos érv szól a kanizsai strandfürdõ mellett. Egy belépõ áráért strandolhatnak, de még az uszodát is látogathatják a vendégek. S ha az „attrakciókat” nézzük, a kisebb gyermekek – ha egy-egy pancsolás közt más mozgásra is vágynak – a kültéri medencék tõszomszédságában kialakított játszóparkban múlathatják az idõt. A felnõttek sem fognak „unatkozni”, hiszen a nyáron is nyitva tartó jacuzzi és szauna is nyújthat felüdülést számukra.
Aki járt már a városi fürdõben, meggyõzõdhetett arról, nem kell elutazni Nagykanizsáról ahhoz, hogy valóban olcsón, ráadásul igényes környezetben strandoljon. Annak, aki ezidáig nem élvezte a kanizsai strandot, annak bátran ajánljuk, élvezni fogja: „mert a strandon – mint a dalban – annyira szép és jó.”

További információ a  www.kanizsauszoda.hu honlapon található.
2015-06-02 09:37:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül