Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590444    
Honlapkeszites

Utánpótlás vízilabda: rangadók voltak soron

Az utánpótlás vízilabda Halassy Olivér Gyermek (2000) Kupájának keretében a Kanizsa VSE Székesfehérváron játszott és a Pécs után a fehérváriakat is felülmúlta.

Fehérvár Póló SE - Kanizsa VSE 12-14 (1-5, 5-2, 3-3, 3-4)
Kanizsa:
Paulik - Horváth Gy. 5, Kovács Á., Leposa 4, Vlaszák 1, Gadányi 3, Pataki. Csere: Klepács (kapus), Hóbor, Vékási 1. Edzõ: Simonka Ferenc.


A bajnokságban szoros mérkõzéseken verték a fehérváriakat a kanizsaiak, így a kupában is izgalmas meccsre volt kilátás. Nagyon jól is kezdtek, védekezésben és támadásban is hatékonyak voltak (5:1). A 2. negyedben visszaestek a dél-zalaiak, bár a helyzeteik megvoltak, csak éppen azokat bkihagyták. A 3. negyedben 8-7-re már az ellenfél vezetett, de akciógólokkal fordítottak Simonka Ferenc tanítványai. Az utolsó játékrészben még egyszer átvette a Fehérvár a vezetést (12-11), de a negyed végére a nagykanizsaiak hozták a meccset. A KVSE a csoport 2. helyén áll.

A gyermek korcsoportos Budapest Bajnokság 9-16. helyéért folytatott rájátszásában a 6. forduló keretében Százhalombattára utazott a KVSE.

YBL WPC – Kanizsa VSE 7-10 (4-1, 0-4, 1-2, 2-3)
Kanizsa VSE
: Klepács - Virt S. 4, Pécsi 3, Farkas A., Ziegler, Krihó 1, Horváth Á. Csere: Szirtes Botond 1, Mándli 1, Nyakas. Edzõ: Szabó Szilárd.

Kanizsa VSE – Váci VSE 11-12 (2-4, 3-1, 3-4, 3-3)
Kanizsa VSE:
Klepács – Virt S. 4, Pécsi 4, Farkas A. 1, Ziegler, Krihó 1, Horváth Á. 1. Csere: Szirtes Botond, Mándli. Edzõ: Szabó Szilárd.
Szabó Szilárd edzõ értékelése: "Két szoros, a mi szintünkön rangadónak számító mérkõzést játszottunk. Mindkét mérkõzést gyengén, figyelmetlenül kezdtünk, hiszen 4-4 gólt kaptunk az elsõ negyedekben, aztán a második játékrészben fordítottunk. Az Ybl ellen már végig sikerült kézben tartani a mérkõzést, míg a váciak sajnos újra megszerezték a vezetést. A lõtt gólok terén végre elõrébb léptünk, ám a védekezésünkben gyakran hibák adódtak. A meccseken hatalmas csata zajlott a vízben. Egyénileg és taktikailag is nagy volt a küzdelem, ahol erényeink és hibáink is megmutatkoztak. A gyerekek mindent megtettek a gyõzelemért, küzdenitudásból mindenki jelesre vizsgázott. Még három összecsapás van hátra a bajnokságból. Kétszer a Vasas, míg egyszer a listavezetõ Százhalombatta ellen játszunk. Ezeknek a meccseknek nem mi vagyunk az esélyesei, de a legutóbbi harcosságunkat felvonultatva megnehezíthetjük ellenfeleink dolgát."

P.L.2015-05-26 11:44:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül