Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315120    
Honlapkeszites

Bakkker.hu:Most komolyan a tandíjat bevezetni akaró Gyurcsány-párt helyi képviselõje hergeli a diákokat?

Horváth Jácint a Gyurcsány-párt helyi zavarkeltõje ismét alaptalan rémhírekre hivatkozva próbál hangulatot kelteni. Hasonló a helyzet, mint a közelmúltban a Kórház kapcsán szervezett ellenzéki tiltakozó akcióknál, ahol a valóságtól elrugaszkodott, kizárólag a helyi ellenzék által vizionált intézkedések ellen tiltakoztak és így próbáltak békétlenséget kelteni – írja a bakkker.hu.


Most komolyan a tandíjat bevezetni akaró Gyurcsány-párt helyi képviselõje hergeli a diákokat?

Most az egyik kanizsai iskolára esett a választásuk és ennek kapcsán próbálnak zavart kelteni. Azok teszik mindezt, akik, ha rajtuk múlott volna, nem is olyan régen bevezették volna a tandíjat, amit végül a Fidesz által kezdeményezett szociális népszavazás miatt nem tehettek meg. Ez persze csak az egyik álságos dolog a részükrõl, hisz ismét olyan ellen tiltakoznak, ami nem is létezik. A Dr. Mezõ Ferenc Gimnázium és a Thúry György Szakképzõ Iskola szétválasztása azon országosan meghatározott oktatáspolitikai elv alapján történik, ami a gimnáziumi oktatást szétválasztja a szakképzéstõl. Mindez az oktatás színvonalát emeli, hiszen így alakulhatnak ki olyan tiszta profilú iskolák, amelyek kizárólag az adott oktatási feladatra tudnak koncentrálni.

A szükséges változtatások kapcsán pedig fontos kiemelni (és ez az, amit az ellenzék elhallgat a diákok és a szülõk hergelése érdekében), hogy természetesen az intézmény meglévõ diákjai maradnak ott, ahol eddig is tanultak. Nem kell nekik sehova költözniük! Ezzel csak riogatni próbálják õket!

Horváth Jácintnak tehát, aki most már oktatási szakembernek is képzeli magát, jobb lett volna elõbb kérdeznie, és csak utána kiállnia a nyilvánosság elé. Persze tudjuk, hogy neki nem más a célja, mint a békétlenkedés fokozása városunkban, de talán inkább a városért kellene dolgozni, és nem alaptalan információk terjesztésével hergelni a kanizsaiakat a jelenlegi városvezetés ellen.

bakkker.hu - Kanizsa2015-05-22 15:56:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül