Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54777136    
Honlapkeszites

Pünkösdi balatoni szezonnyitó ünnepség Siófokon

Péntek este Blokk-koncerttel kezdõdik és hétfõ este Balázs Fecó fellépésével ér véget a több napos balatoni szezonnyitó ünnepség Siófokon, amelyen az ünnepi felvonulást követõen a polgármester átveszi a Nyár Fõvárosának kulcsát, majd számos kulturális, szórakoztató mûsor veszi kezdetét.


A hagyományos siófoki pünkösdi szezonnyitó rendezvény részeként szombaton Kálmán Imre Emlékplakettet és Pro Turismo díjakat is kioszt a város vezetése. A szombat délelõtti pünkösdi felvonuláson részt vesznek többek között veterán autók, huszárok, mazsorettek, fúvósok.
A kikötõ melletti Rózsakertben zajló kavalkádban koncertek, hangversenyek, gyermekmûsorok, hastáncosok és egyéb fellépõk váltják egymást, és kézmûvesvásárt is tartanak. Lehetõség lesz váradásra és állatvédelmi oktatáson való részvételre is.
Az esti koncertezõk között lesz pénteken a Blokk, szombaton a Sunny Dance Band Wolf Katival és Szabó Balázs Bandája, vasárnap Sub Bass Monster, a PADO (Pannónia Allstars SKA Orchestra), majd az utolsó napon Balázs Fecó.
Hétfõ délután a belvárosi római katolikus templomban pünkösdi hangversenyt adnak helyi és meghívott mûvészek.
Minden program ingyenes.

 

MTI - Kanizsa2015-05-22 05:50:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül