Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765130    
Honlapkeszites

Kétezer futót várnak a 8. Keszthelyi Kilométerekre

Az eddigi nevezések alapján több mint kétezren rajtolnak majd a szombaton és vasárnap már nyolcadik alkalommal sorra kerülõ Keszthelyi Kilométerek futófesztiválon.


A szervezõk tájékoztatása szerint a szombati nap a gyerekeké. Az ifjak 14.00 órától rajtolnak majd, s négytõl 11 éves korig évenkénti leosztásban, fiúknak és lányoknak külön zajlanak a versenyek, de lesz három év alatti korcsoport is. Így összességében 18 kategóriában hirdetnek majd gyõztest.
A felnõttek vasárnap futhatnak. Számukra 10.00 órától rendezik a 2,5 és a 5 kilométeres sprintfutamokat, a félmaraton, a maraton, a váltó és kerekesszékesek rajtját pedig 16.00 órakor lövik el. A különlegességnek számító naplementés befutót követõen a szervezõk este fél tíztõl hirdetnek eredményt. Az érdeklõdõk a teljes hétvégén látogathatják a RunnerExpo szabadtéri szakkiállítást, a Varázshangok Gyermeksarkot és a Várkert Pihenõzónát. A kerekesszékes és hand-bike-os versenyzõktõl nem kérnek nevezési díjat, ezzel is támogatva részvételüket.
Az esemény fõvédnöke az elmúlt évekhez hasonlóan Szekeres Pál, olimpiai bronzérmes, többszörös paralimpiai bajnok vívó.

 

MTI - Kanizsa2015-05-21 12:00:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül