Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353440    
Honlapkeszites

Bakkker.hu: Akik gyógyíthatók és akik nem

Az átlag kanizsai – miután szombaton matricát gyûjtve türelmesen, derûsen várt a sorára az Erzsébet téren – el se tudja dönteni, minek örüljön jobban. A kórházának adományozott millióknak? A szûrések során idõben figyelmeztetett százaknak? Netán saját megnyugtató eredményének? Vagy leginkább annak, Kanizsa csúcsot döntött az összefogás terén? Ugyanis soha ennyien nem vettek még részt ezen az egészségváros programon. Városunk és térsége szereti a kórházát. Tenni – ez esetben idõt, fáradságot áldozni – is hajlandó érte - írja a bakkker.hu.


Eközben akad olyan ember, aki ebben is politikát keres. Hajdani matematika tanárként, mai „kanizsai demokrataként” arra használja számológépét, hogy kimutassa: lehetetlen egy ekkora részvétel, ez csak holmi Fidesz-propaganda. A politikai paletta túlsó(?) – mint tudjuk, a szélsõségek összeérnek – oldaláról is akad társa, aki az ellenzéknek a fényképrõl hiányzó prominenseiért is a városvezetést okolja.

Az átlag baloldali érzelmû ember pedig, aki ott volt szombaton az átlag kanizsai között, értetlenül áll. Ezek az emberek akarják az õ szavazatát? Ezek az emberek tartják magukat az õ vezetõinek? Ezek az emberek nevezik magukat baloldalinak?

Aztán az átlag baloldali érzelmû ember felteszi magának a kérdést: Lehet, hogy mégis igaz, amit a választási kampányban a plakátokon látott?

Csak a Fidesz!

és igazat ad neki...

 

Az eredeti írásért kattintson ide!

bakkker.hu - Kanizsa2015-05-19 11:46:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül