Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54777011    
Honlapkeszites

Indul a Nyitott Balaton programsorozat

Indul a Nyitott Balaton programsorozat, amit május 1. és 11. között, az idén második alkalommal szervez meg a Balatoni Regionális TDM Szövetség. Az egész régiót átfogó akció nyitórendezvénye a Balatonföldvárról induló tókerülõ kerékpáros túra, a Tour de Balaton.


A Nyitott Balaton programsorozat eseményeirõl, akciós szálláslehetõségekrõl, garantált programokról a www.nyitottbalaton.hu oldalon adnak részletes tájékoztatást településenként.
Az akció ideje alatt Nyitott Balaton Happy Hourt és 3+1 szálláskedvezményt is kínálnak, ez több mint 200 szálláshelyen igénybe vehetõ kedvezményes szálláscsomag.
A rendezvénysorozat célja megmutatni, hogy a Balaton régió nemcsak a nyári, fürdõzésre alkalmas idõszakban lehet vonzó úti cél a turisták számára, hanem tavasszal is érdemes felkeresni. Tavaly a magyar lakosság az ide irányuló többnapos utazásokon közel 94 milliárd forintot költött el, ami 14,4 százalékkal több, mint 2013-ban, és minden más turisztikai régióhoz képest is magasabb érték.
A Balaton régió az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetõen már négy évszakos úti cél: fõ turisztikai terméke továbbra is a vízparti családi üdülés, ugyanakkor a folyamatosan bõvülõ lehetõségeknek - ökoturisztikai és kerékpáros fejlesztések, kalandparkok, vitorlázás -, valamint a gazdag balatoni bor- és gasztrokultúrának köszönhetõen egész évben programokkal, télen is nyitva tartó, magas színvonalú éttermekkel, borteraszokkal, attrakciókkal várja a turistákat. Szintén egész évben elérhetõek a gyógy-, és családi fürdõk, wellness hotelek.
Az õszi Nyitott Balaton akciót szeptember 25. és október 5. között szervezik.

 

MTI - Kanizsa2015-05-01 11:20:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül