Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353253    
Honlapkeszites

Fidesz - Az EU parlamenti választásokról
Az EU parlamenti választásokkal kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Cseresnyés Péter, a Fidesz Nagykanizsai Csoportjának elnöke, és Fertig István elnökségi tag.

Fertig István kiemelte: Gyurcsány Ferenc és az MSZP megbukott, de a véglegesen megbukott párt nem képes az ország érdekében lemondani a hatalomról és még mindig annak megtartásán ügyeskedik. Véleménye szerint az emberek elutasítják az MSZP-t, s azt a mutyizást, amelyet azért játszanak, hogy létrehozzanak egy, az emberek megkérdezése nélküli illegitim kormányt.

- Demokráciában példátlan - hangsúlyozta a politikus -, hogy az emberek helyett leszerepelt politikusok, zárt ajtók mögött döntsenek az ország jövõjérõl. Mivel a kormánypártok – ide lehet számolni az SZDSZ-t is, és azokat a képviselõket, akik ebben a színjátékban részt vesznek – nem hajlandók megmérettetni magukat és ezzel Magyarországnak visszaadnia hitelesség lehetõségét, más módon lehet ennek a csoportosulásnak sárga, majd aztán piros lapot felmutatni. Egyik ilyen lehetséges mód az EU parlamenti választás.

Cseresnyés Péter az elmondottakhoz hozzátéve elmondta:
- Bár úgy tûnik, hogy messze van még az idõpont, azonban a felkészülés elkezdõdik, hiszen a jövõ héten elkezdõdik a kopogtató cédulák kipostázása. Kérünk minden velünk szimpatizáló, s az MSZP, SZDSZ mutyizó politizálását elutasító polgárt, hogy már kopogtató cédulájának leadásával jelezze azt, hogy a jelenleg regnáló hatalmas elutasítja, s változást akar. A kopogtató cédulákat megbízó levéllel ellátott segítõink gyûjtik, ezen kívül a Fidesz nagykanizsai irodájában egész nap átvesszük a jelöltjeink indulását biztosító kopogtató cédulákat. Kérünk mindenkit, aki elutasítja azt a mutyizó politizálást, amit a kormány és az õt támogató végeznek, az elõször a cédulák leadásával, majd a szavazatával mutassa ki egyet nem értését.


2009-04-03 11:30:53


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül