Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55411129    
Honlapkeszites

Déli pályaudvari támfal - Nagypéntektõl újra üzemel a pályaudvar

Péntek hajnalban újraindul a menetrend szerinti vonatközlekedés a budapesti Déli pályaudvaron - közölte a Mávinform az MTI-vel.


A közlemény szerint a kivitelezõ a héten végez az alagutat övezõ támfal és rézsû ideiglenes helyreállításával, így a forgalom újraindulásához szükséges technológiai elõkészítések után, április 3-án ismét megindul a vonatforgalom a Déli pályaudvaron.
A vonatok a pályaudvar lezárása elõtt érvényes menetrend szerint közlekednek nagypéntektõl, azaz ismét járni fog minden martonvásári és százhalombattai elõvárosi vonat is.
Felhívták a figyelmet arra, hogy az utasok a vonatok menetrendjérõl a www.mavcsoport.hu honlapon, okostelefonon a Vonatinfó alkalmazás segítségével, továbbá a Mávdirekt helyi tarifával hívható kék számán (+3640-49-49-49) is tájékozódhatnak.
Január 25-én támfalkövek hullottak a sínekre a Déli pályaudvari vasúti alagút kelenföldi oldalán, másnap pedig a támfal is megcsúszott. A MÁV Zrt. a támfal elsõ megcsúszásakor lezárta az alagútnál lévõ egyik vágányt és átszervezte a Déli pályaudvar közlekedését, január 31-én pedig teljesen lezárta a pályaudvart.
 

MTI - Kanizsa2015-03-31 08:18:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül