Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788210    
Honlapkeszites

„Táncolj, mozdulj bárhol” az Eraklinnal!

Idén tíz éves a Dance Anywhere, az a nemzetközi kezdeményezés, melynek célja, hogy a világ legkülönbözõbb pontjain egy adott idõpontban minél több ember táncra perdüljön. Bárki, bárhol csatlakozhat, nem kell profi táncosnak lenni, lényeg a jókedv és a tánc közösségépítõ ereje!

Nagykanizsán a 25 éves Eraklin Táncklub Egyesület és Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata is csatlakozik a programhoz, melynek keretein belül március 27-én (pénteken) 17:00 és 18:00 óra között az Erzsébet téren szeretettel várunk mindenkit.
Gyere csatlakozz hozzánk, táncoljunk együtt!


A tánc, amellett, hogy kiváló szórakozás, igen hatékony mozgásforma is, olyan összetett tevékenység, mely fejleszti a vizuális képességet, az egyensúlyérzéket, az izomzatot és az állóképességet. Emellett a tánc az emberek közti kapcsolatok kialakulásában, szorosabbá válásában, a közösségi élet létrejöttében játszik nagy szerepet, ugyanakkor minden korosztály számára fontos a fizikai és mentális egészség megõrzése érdekében.
Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor „táncolj, mozdulj” velünk március 27-én, pénteken 17:00 és 18:00 óra között az Erzsébet téren!

Esõ esetén a rendezvény elmarad!2015-03-27 11:27:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül