Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596725    
Honlapkeszites

Megyei foci I. osztály: bravúr és majdnem bravúr idegenben

Lenti TE Sport 36 (1.) - Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák (14.) 1-0 (0-0)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkõzés, 19. forduló. Lenti, 200 nézõ. Vezette: Vincze G. (Molnár Zs., Horváth B.). G.: Völgyi M. (65.)
Kiskanizsa:
Munkácsi Zs. - Molnár T., Csordás (Tóth D., 67.), Kálovics Á., Horváth G., Dolmányos, Kovács B. (Zborai, 63.), Kósa (Somogyi, 78.), Németh R., Földesi, Lukács I. Vezetõedzõ: Sneff Ferenc.
Kissé félve engedték el a kiskanizsai csapatot Lentibe, hiszen az õszi itthoni bajnokijuknak csúnya vége lett (2-10), ehhez képest remekül tartotta magát a "Sáska". Mi több, volt olyan pillanata már az elsõ félidõnek is, amikor a hazaiak számára jött jól egy kétes leshelyzet beintése.


A továbbiakról is sok mindent elárul, hogy ezúttal a Lenti TE játékos-edzõje, Sebõk József is több idõt adott magának, mivel már az 55. percben beállt és rá 10 percre Völgyi Márk meg is szerezte az elsõ helyért az andráshidaiakkal nagy versenyfutásban álló LTE-nek. (A gól után még a vendéglátók szurkolóinak egy része is lesállásról polemizált...) A találatot követõen sem változott sokat a mérkõzés képe, a Lenti próbálkozott, a Kiskanizsa pedig az elõrevágott labdákkal igyekezett Lukács Istvánt megjátszani. Egy alkalommal zavar is támadt lenti oldalon, és szükség volt Balogh Balázs kapus "játék-olvasó" képességére, hogy ne legyen nagyobb bajuk a kialakult szituációból. Jól érezhetõen váltak mind türelmetlenebbé az LTE-nél, de a meccset lezáró második góljukat nem tudták megszerezni, így pedig a Sáskák SE is elmondhatja magáról, hogy sikerült a tisztes helytállás az egyik bajnokaspiráns otthonában.
- Közveztlenül a találkozó után nem szeretek beszélni a mérkõzésrõl, hiszen még a hatása alatt van akkor az ember, de úgy érzem, nem muzsikáltunk rosszul - mondta az öltözõfolyosón Sneff Ferenc, a Kiskanizsa trénere. - Sajnálom, hogy Lukács Pistinek nem jött össze visszatérése utáni elsõ gólja, mindenesetre azt remélem, hogy annak nem is leszek tanúja... Rögtön hozáteszem azért, mert a Szentgrót ellen szerintem ugyanis betalál, én viszont iskolai nebulóimmal vasárnap éppen Pécsen leszek diákolimpián.


Csács-Nemesapáti SE (5.) - UFC Nagykanizsa (7.) 1-2 (1-1)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkõzés, 19. forduló. Nemesapáti, 150 nézõ. Vezette: Németh I. (Szép II. S., Rózsás). G.: Horváth Á. (21.), illetve Szép D. (18.), Tislér R. (55.)
Nagykanizsa:
Gyulai A. - Kotnyek I., Schuller, Grudics, Szép D., Szalai D., Zsirai A., Kiss J. (Hollender, 93.), Tislér R., Bene G. (Nagy M., 75.), Szakmeiszter J. (Mulasics, 88.). Vezetõedzõ: Gyulai Csaba.
Tulajdonképpen amit eddig hiányoltunk az UFC Nagykanizsától a megyei I. vonalban, azt most véghezvitte, hiszen a tabellán elõtte álló együttes otthonából hozta el érett focit bemutatva a három pontot. A vendégek 11-esbõl szereztek vezetést Szép Dávid révén, de a hazaiak szinte azonnal egalizáltak. A kanizsaiak azonban továbbra is a taktikus, egységes futballjukat folytatták, így a találkozó végén gyõzelemnek örülhettek Gyulai Csaba tanítványai, sõt, a hetedik helyre léptek is egyet elõre a tabellán.

P.L.2015-03-23 12:38:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül