Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353587    
Honlapkeszites

Az új elnök céljairól
Az MSZDP Nagykanizsai szervezete az elmúlt héten tartotta éves tisztújító taggyûlését. A megújult városi szervezet elnöke Szányiné Kovács Mária lett. A taggyûlésen – tekintettel a közelgõ Európai Parlamenti választásokra – megválasztásra került a szociáldemokraták kampányát irányító Választási Bizottság, és a pártszervezet kampányát szervezõ kampányfõnök is.

A bemutatkozó új elnök sajtótájékoztatón ismertette elképzeléseit, és felsorolta az új elnökség tagjait: Dr. Horváth György, Matos András, Matus István, Papp Ferenc és Tóth László. A közelgõ EU parlamenti választáson induló párt Bogár Ferencet választotta meg kampányfõnöknek. A tagság három alapszervezetben dolgozik, közel száz fõvel.

– Amikor elfogadtam a jelölést, feltettem magamnak a kérdést – kezdte Szányiné Kovács Mária, hogy miért vállalom! – Engem, nagykanizsai polgárt nagyon bántott, hogy a választásokon a baloldal elbukott a széthúzás miatt. A jelenlegi állapot önmagáért beszél! Legfõbb célom – folytatta –, a baloldali egység megteremtésének elõsegítése. Csak remélhetem, hogy e céllal városunkban nincs egyedül a Magyarországi Szociáldemokrata Párt Nagykanizsai Szervezete. Céljaim közül még kiemelném azt, hogy a közgyûlésben dolgozó képviselõink munkáját jobban segítjük, és rajtuk keresztül minden fajsúlyos kérdésben a kanizsai lakosság véleményét közvetítsük. Ne fogadjuk el a jelenlegi rossz hangulatot, ellenségeskedést. Tegyünk közösen ellene! Véget kell vetni a városunk érdekeit mindenben felülíró hatalmi taktikázásnak, gyûlölködésnek. Sajnos, a közgyûlésben csupán egy nõ van. Több kellene, mert mi nõk másképp politizálunk. Nagyobb az empátiakészségünk, másképp fogalmazunk – hangsúlyozta. - Szociáldemokrataként szívünkön viseljük a nehéz sorsú emberek helyzetét, és azon vagyunk, hogy minden embernek legyen értelmes munkája, hogy munkája révén elõ tudja teremteni a családja fenntartásához szükséges pénzt. Mindehhez pedig országos szinten igenis, a politikai erõk teremtsék meg a feltételeket, hisz ez a feladatuk. Úgymond, tõsgyökeres kanizsai vagyok, szeretem a városomat. Nem nézhetem ölbe tett kézzel azt, ami körülöttünk történik. Cselekedni akarok a jó és jobb célokért Nagykanizsa többet és jobbat érdemel. Minden jobbító szándék érdekel. Aki velünk együtt tenni akar, keressen meg bennünket a Rozgonyi út 1-ben levõ irodánkban.


2009-03-19 15:55:40


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül