Ma 2022. 8 8.
László, Domonkos napja van.
Látogatók száma : 52988298    
Honlapkeszites

Hasznos információk, jó elõadások a Kisvállalkozói Napon

Kisvállalkozói Napot tartottak március 9-én a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központban. A Minõségi Könyvelõk Klubja Egyesület és az Inkubátorház közös rendezvényén munkaügyi, adózási, könyvelési, pályázati, valamint pénzügyi kérdésekrõl hangzottak el elõadások. A három blokkban lezajlott elõadásokat konzultációk követték, amelyek újabb hasznos információkkal szolgáltak a vállalkozások számára.


A Kisvállalkozói Napot Szommer Tímea a Minõségi Könyvelõk Klubja Egyesület (MKKE) zalai elnöke nyitotta meg. Ezt követõen Harkai István MKKE elnök köszöntötte a megjelenteket és reményét fejezte ki, hogy a rendezvény jó kezdet lehet a két szervezet együttmûködésének. A nyitó elõadást Kovács Emese munkaügyi tanácsadó tartotta, aki a munkaügyi auditok és ellenõrzések témaköreit gyakorlati példákon keresztül mutatta be. Õt Bálint József adószakértõ, volt NAV ellenõr nem kis humorral átszõtt prezentációja követett. Ebben az adótörvények legfontosabb vonatkozásai és az adóellenõrzések mikéntje kapott hangsúlyt. A második blokkban Kur Viktória a mikro-vállalkozások, tervezési, stratégiai és mûködési modelljeit, a kutatási eredmények tükrében mutatta be, szólva a sikertényezõkrõl. Harkai István a könyvelõ választásról tartott elõadást, kiemelve annak pénzben is lemérhetõ eredményeit. A befejezõ részben dr. Szabó Bence ügyvezetõ az Európai Uniós pályázatok aktualitásairól beszélt és ismertette az új operatív programokat, a várható támogatási összegeket és az újdonságokat. Az utolsó elõadást Gólik János motivációs tréner, coach a Siker hullámhosszán címû könyv társszerzõje tartotta, aki a kisvállalkozások pénzügyeinek döntési folyamatát vette górcsõ alá.
A jól sikerült rendezvényen számos gyakorlatban is használható ismerettel gazdagodtak a résztvevõk és számos szakkiadvány is gazdára talált- számolt be lapunknak Halász Gyula a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ marketingvezetõje.
 

Kanizsa
 2015-03-11 06:53:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül