Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408105    
Honlapkeszites

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot, az érdeklõdõk április 30-áig jelölhetik kedvenc gyógyszerészüket a verseny honlapján.


A szavazatok alapján húsz gyógyszerész kap felkérést a pályázat megírására, elõre meghatározott témakörökben, majd ez alapján választja ki a zsûri Az év gyógyszerésze cím birtokosát.
    A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara - a Roche Magyarország Kft. támogatásával - ötödik alkalommal hirdeti meg pályázatát a cím elnyerésére.
    A pályázat kiírói olyan gyógyszerészeket szeretnének elismerésben részesíteni, akik példát mutatnak szakmai teljesítményükkel, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletükkel a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben. A pályázat célja országos nyilvánosságot és kiemelkedõ szakmai rangot adni a díjazott gyógyszerész munkájához, elismerve a követésre méltó minõséget.
    A pályázat kampányindító sajtótájékoztatóján Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének elnöke arról beszélt, a céljuk az, hogy betegközeli ellátást valósítsanak meg a gyógyszerészi munkában is. Kiemelte, hogy a gyógyszeres terápia menedzselése nagyon fontos a gyógyító munkában, és utalt arra: az alapellátásban a gyógyszerészek ötször annyi beteggel találkoznak, mint az orvosok, és ezeknek a megkereséseknek magas szinten akarnak megfelelni.
    A díjakat a gyógyszerészek XXV. országos kongresszusán, Siófokon adják át. További információk a pályázatról a www.evgyogyszeresze.hu oldalon olvashatók.
 

MTI - Kanizsa2015-03-05 14:59:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül