Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55411139    
Honlapkeszites

A város honlapjáról

Gábris Jácint önkormányzati képviselõ interpellációjában a nagykanizsa.hu weboldallal kapcsolatban tett észrevételt.


Miért nem többnyelvû a város honlapja? Miért a bizottságok régi elnevezései szerepelnek az oldalon? Miért hiányzik több városatya szakmai önéletrajza? – ezekre a kérdésekre várt Gábris Jácint választ.
Dénes Sándor polgármester válaszában jelezte, egyúttal megköszönte, a képviselõ által jelzett hiányosságokat, a honlapot illetõen. Arról is tájékoztatott Nagykanizsa elsõ embere, jómaga is felvetette néhány hónappal ezelõtt, hogy új, informális és könnyen használható weboldala szülessen a városnak. A tervezés és a struktúra kialakításának munkafolyamata elkezdõdött, így az említett kétnyelvûség akkor válthat aktuálissá, amikor az új oldal elkészül.
A szakmai önéletrajzokra vonatkozóan azt közölte Dénes Sándor, válaszul Gábris Jácintnak, hogy a képviselõk maguk dönthetik el, élni kívánnak-e a honlapon való közzététel lehetõségével. A beérkezett önéletrajzok felkerültek az oldalra.
Másrészt pedig, Dénes Sándor szerint „szakmai kompetencia” kérdése, hogy a város választópolgárai, képesnek látják a város irányítására azokat, akiket maguk választottak meg.

Kanizsa2015-02-28 08:12:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül