Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55399590    
Honlapkeszites

Betartani Kanizsának minden áron, avagy egy gyurcsányista vergõdései

Gondolkodtunk azon, hogy egy hátulról vezérelt újsütetû képviselõ összeesküvés elméletére érdemes-e válaszolni, hiszen véleményünk szerint látható, nem saját tapasztalatairól beszél, mondandóját önmaga szerzett tapasztalatai helyett összezavart keveredések/kavarodások jellemzik. No meg a politikából (baloldaliak jellemzõje) alibi munkával szerezhetõ busás fizetés megszerzése vezérli.


A hangya is beszél, csak nem lehet érteni, hogy mit mond. Kénytelenek vagyunk ezzel a mondással jellemezni és minõsíteni Horváth Jácint képviselõ múlt héten szûk körû sajtótájékoztatóján megfogalmazott észrevételeit egy olyan szerzõdéssel kapcsolatban, ami az elvileg általa is képviselt város jól meghatározható stratégiai érdekeit szolgálja.

Ezen azonban nem lehet csodálkozni, hiszen az atomjaira hullott baloldal törpepártjai (hangyái) számára már eddig is az értelmezhetetlen fogalmak közé tartozott tartoztak az ilyenek, mint az összefogás, a célok megvalósítása, valamint a stratégiai gondolkodás.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy ezúttal a szövegértés is problémát okozott neki(k). Annak érdekében, hogy Horváth Jácint a jövõben el tudja kerülni az ilyen kellemetlen helyzeteket, szeretnénk (ki)bõvíteni a szövegértelmezési ismereteit.

Az információfeldolgozás sikerének egyik kulcsa, hogy teljes terjedelmében értelmezzük a szöveget. Ezzel elkerülhetjük, hogy szóbeli tanácsadásnak gondoljunk egy olyan szerzõdést, amelyben a több oldalon keresztül részletezett feladatok leírásából teljesen egyértelmûen kitûnik az írásbeliség szükségszerûsége és követelménye. Továbbá szükséges a politikai véleménynyilvánítás elõtt a „feltételezhetõen” meglévõ háttértudás mozgósításának képessége is.
Ilyen például az önkormányzati rendeletek tartalmának szó szerinti ismerete, értelmezése és helyes használata, valamint jelen esetben a nettó és bruttó fogalmak különválasztása.
Megértjük, hogy ezeknek ezen a képességeknek az elsajátítása több idõt vesz igénybe, egy vigaszágról bejutott képviselõ esetében, de addig is kérjük, hogy a képviselõ úr tartózkodjon a helytelen és a polgárokat félrevezetõ információk közlésétõl.
Megnyugtatásul közöljük továbbá, hogy a megalkuvásokat nem ismerõ
munka természetesen folytatódik Nagykanizsa és térségének fejlesztése
érdekében és erõforrásainkat partnereinkkel maximálisan kihasználva dolgozunk partnereinkkel a kitûzött célok elérése érdekében.

Fidesz Nagykanizsai Csoportja2015-02-02 21:47:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül