Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55395194    
Honlapkeszites

A XV. Miklósfai Répafõzõ Verseny eredményei

A hétvégén megrendezett répafõzõ versenyre összesen 12 nevezõ, 23 féle étellel nevezett. A kiosztott 11 díjból 8 maradt Miklósfán, 3 díj pedig vidékre került.

A verseny díjazottai:
Hagyományos répás étel kategóriában a Palini Általános Iskola füstölt csülkös, babos répával 1., húsos babos répával a Miklósfai Mindenki Háza 2., míg ugyanezzel az étellel a Miklósfai Kertbarát Kör 3. helyezést ért.


Répás ételkülönlegesség kategóriában: aranyérmet kapott füstölt csülök, tejfölös tárkonyos árpagyöngyös húsgombócával a Pannon Egyetem varázskonyhája. A dobogó második fokára jutott Imrei Zsuzsanna a raguval készült répás rakott palacsintával, míg harmadik helyezett lett a MI-Nõk Klubja húsos habart savanyú répája.
A répás desszertek kategóriában a dobogó csúcsára került a Miklósfa Mindenki Háza csapata által készült répás áfonyás rétes. A harmadik díjat is õk szerezték meg a répás szilvás rétesükkel. A második helyet Lesták Eszter és Lesták András nyerte el a répás kelyhével.
Szakmai különdíjat kapott Lesták Eszter és Lesták András körtés, diós répalevese. A közönségdíjat a Pensio Kft. nyerte el füstölt csülkös babos répájával. A szervezõ egyesülettõl a versenyben kezdetektõl résztvevõ Drávecz Lászlóné kapott ajándékot.

B.E.2015-01-26 09:26:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül