Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314627    
Honlapkeszites

FIDESZ: Visszautasítjuk az MSZP kanizsai kórház körüli hisztéria keltését

A helyi MSZP valótlan állítások híresztelésével már többször rajtakapott vezetõi, tegnap egy demonstrációra hívták a kanizsaiakat azzal a céllal, hogy szokásukhoz híven, félrevezetve az embereket, hamis állításokkal feszültséget keltsenek.

A Fidesz Nagykanizsai Csoportja határozottan visszautasítja a kanizsai MSZP azon szándékát, ami a tegnapi demonstráción is kézzelfogható volt, miszerint mendemondák, kósza hírek alapján félrevezessék az embereket. Ezért szeretnénk leszögezni: nem igaz az a légbõl kapott híresztelés, amely szerint a kormánynak az a szándéka, hogy a Kanizsai Dorottya Kórházban osztályokat szüntetne meg, csökkentené az ellátási területet, ezzel együtt munkahelyek szûnnének meg és elbocsájtásokra kerülne sor.


Ezzel szemben az Orbán-kormány több alkalommal is tettekkel bizonyította, hogy számára kiemelt terület az egészségügy, s minden támogatást megad ennek mûködtetéséhez és fejlesztésére. Ennek bizonyítéka, hogy a Kanizsai Dorottya Kórház az elmúlt években kórház-, és mûszerfejlesztésre több mint 4 milliárd forint támogatásban részesült!
Most azok keltenek, minden alapot nélkülözõ rémhíreket, akik korábban osztályokat zártak be, felelõtlen döntéseikkel, kórházak mûködését lehetetlenítették el. A FIDESZ-KDNP kormány, elõdjével ellentétben nem fejetlenül, meggondolatlanul dönt az egészségüggyel kapcsolatos kérdésekben, hanem szakmai alapon és az emberek érdekeit szem elõtt tartva. Éppen ezért nem fenyegetik azok a döntések a nagykanizsai kórházat, amelyeket hamis módon terjeszt Teleki László, Fodor Csaba, Böröcz Zoltán, a bukott baloldal helyi országgyûlési képviselõje és prominensei.
 

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Nagykanizsa Csoportja2015-01-20 15:14:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül