Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353337    
Honlapkeszites

Az országos helyzet is terítéken volt
Talán kissé rendhagyó, de indokait tekintve már korántsem annyira egyedi sajtótájékoztatót tartott Kövér László, a Fidesz frakcióvezetõ-helyettese Nagykanizsán. Nem véletlen az utóbbi meghatározás, hiszen ahogy a politikus társaságában érkezett Cseresnyés Péter alpolgármester fogalmazott, az egyik Fidesz-alapító „régen volt” már Kanizsán, emellett beindult a jövõ esztendei választási „élesítés”, illetve az országos politikai ügyekrõl is elsõ kézbõl tájékoztathatták a helyi választópolgárokat, valamint a sajtó képviselõit.

Mint kiderült, azért az a”rég” nem volt olyan távoli idõpont, hiszen ahogy Kövér tálalta, az ország gazdasági mutatói az egy évvel korábbi itteni látogatásához képest lettek még inkább aggasztóbbak, pontosan idézve: a helyzet sokkal rosszabb lett. Az aktuális politikai, illetve gazdasági kérdéskör a 13 uniós projekt kormány általi leállítása volt, melyet hosszasan citált Kövér László, többek között arra is kitérve, nem világos, hogy mire jók ezek a lépések, valamint mi lesz így a fel nem használt pénzekkel?
Arra az újságíró felvetésre, miszerint a leállított folyamatok érintik-e Zalát, azon belül Nagykanizsát (például a „szennyvíz-projektet”), Cseresnyés Péter úgy válaszolt: tudomása szerint a város terveit nem.
P.L.


2009-03-05 10:44:46


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül