Ma 2022. 6 25.
Vilmos, Viola, Vilma napja van.
Látogatók száma : 52647302    
Honlapkeszites

Vívás: Dobó István második lett a junior kard válogatón

A kadet és a junior korosztálynak (a kadet 16 évesek, a junior 17-20 évesek mezõnye) rendeztek válogatót Budapesten, s az NTE 1866 vívói közül Dobó István junior férfi kardban, Flumbort Sára pedig kadet nõi kardban indult. Végül a kanizsaiak mindkét versenyzõje döntõs helyezést ért el.

Kanizsai eredmények. Junior férfi kard válogató (49 induló): 2. hely Dobó István. Kadet nõi kard válogató (33 induló): 8. Flumbort Sára.


- A válogatón elért eredményekkel elégedett vagyok. Flumbort Sára hozta az elvártakat és ismét döntõs volt, ez azért is jött jól neki, mert néhány hét múlva itt a magyar bajnokság - értékelt Piecs Adrienn, a vívók edzõje. - Dobó István második helye is nagyon fontos volt, mivel az elmúlt versenyek nem éppen úgy sikerültek, ahogyan azt elterveztük. Mondhatni most egy mélyebb gödörbõl mászott ki, jelenleg a magyar ranglista harmadik helyezettje és tartja a válogatottságot érõ pozíciót. Neki is még vannak vissza fontos versenyek a márciusi Európa-bajnokságig, hazaiak és külföldiek egyaránt és ezekre készülünk.

P.L.2015-01-13 10:18:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül