Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55388806    
Honlapkeszites

Új helyszínen, kibõvült feladatkörrel a Tourinform irodája

Korábbi, Csengery úti székhelyérõl a belváros szívébe, az Erzsébet tér 21-be költözött a Tourinform iroda. Az ünnepélyes avatóra hétfõn került sor.

- Tájékoztatás, értékesítés, szervezés és kapcsolatépítés. A tízesztendõs Tourinform iroda Nagykanizsa és a környezõ térség életében egyaránt fontos szerepet tölt be – fogalmazott a megnyitó ceremónián Dénes Sándor polgármester. Beszédében az iroda kulcsfontosságú szerepét taglalva elmondta – sok más mellett – azt, hogy a turizmus fejlõdését is elõsegítheti. Amin – mint a polgármester hangsúlyozta – az önkormányzattal közösen dolgozik a Tourinform csapata.


Bali Vera irodavezetõ szavaival elsõként köszönetét fejezte ki „a város adta lehetõségért”, melynek köszönhetõen új helyére, a Zalai Hírlap korábbi fiókszerkesztõségébe költözhettek.
- Csakúgy, mint eddig, a jövõben is a minõségi munkára törekszünk – emelte ki Bali Vera. Feladataikat ismertetve szólt arról, amellett, hogy a Kanizsára érkezõ turistákat és az utazni vágyókat is ellátják információval. A jövõben bõvíteni kívánják jegyértékesítést, és a különbözõ ajándéktárgyak árusítását, számos helyi, illetve környékbeli kézmûves, termelõ munkáival.

Sz.Zs.

 2015-01-05 12:10:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül