Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55410932    
Honlapkeszites

Mindenki gyõzött a K&H gyógyvarázs szavazásán, de a kanizsai kórház kicsit jobban

A karácsonyi szavazás eredménye alapján a K&H gyógyvarázs idén a Polgár Mentõállomást és a Kanizsai Dorottya Kórházat 1,5-1,5 millió forinttal, míg a Bajai Szent Rókus Kórházat és a Berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházat 1-1 millió forinttal támogatja.


A K&H Csoport immár 11. éve támogatja a magyar gyermekegészségügyet modern orvosi eszközökkel, annak érdekében, hogy a beteg gyermekek minél elõbb meggyógyuljanak, és újra teljes életet élhessenek. A program révén 2004 óta 288 gyermek-egészségügyi intézet részesült összesen 514 millió forint támogatásban, segítve ezzel az orvosok okos döntéseinek meghozatalát.
A K&H Csoport 2014 karácsonyán is a gyermekek mielõbbi gyógyulását támogatja abból az összegbõl, amit munkatársai és partnerei ajándékozására szánt. A karácsonyi adományozás ezen formája már hagyomány: az elmúlt 10 évben 38 intézmény kapott karácsonyra összesen 87 millió forint értékben orvosi eszközöket.
Az összeg sorsa idén is a szavazók, azaz a Ti voksaitokon dõlt el: a két kategóriában december 9. és 31. között összesen 59.277 alkalommal adtátok le szavazataitokat, ezzel is hozzásegítve választottjaitokat a minél nagyobb összeg elnyeréséhez. A hátrányos helyzetû kistérségben mûködõ intézmények közül a Polgár Mentõállomás kapta a több szavazatot, így õk 1,5 millió forint, míg a Berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház 1 millió forint támogatásban részesül. A nem hátrányos helyzetû régiók jelöltjei közül a Kanizsai Dorottya Kórházra érkezett több voks, így az intézmény 1,5 millió forint értékben, míg a Bajai Szent Rókus Kórház 1 millió forint értékben vásárolhat orvosi mûszereket.
Köszönjük, hogy okos döntésetekkel Ti is hozzájárultatok a magyar gyermekegészségügy fejlesztéséhez!
 

Eredményhirdetés eredetiben itt olvasható.
 

Kanizsa2014-12-31 19:06:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül