Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42584047    
Honlapkeszites

Teremfoci: kanizsaiak lettek a legjobb kapusok

A Zsigmondy-csarnokban rendezték meg a Zala megyei labdarúgó játékvezetõk idei - egyben évzáró - teremfoci tornáját, melynek keretében négy város, Keszthely, Lenti, Nagykanizsa és Zalaegerszeg "körzete" indította felnõtt és szenior csapatait.
A körmérkõzéses rendszerben lebonyolított tornán a szeniorok között a gyõzelmet a Keszthely szerezte meg a Nagykanizsa és a Zalaegerszeg együttese elõtt. (A mezõny ebben a versengésben három csapatos volt, mivel a Lenti nem indult.) A fiatalabb korosztályban az elsõ helyet Zalaegerszeg érdemelte ki (képünkön éppen a kanizsaiak ellen támadnak) a Nagykanizsa, a Lenti és a Keszthely legénysége elõtt.


A szenioroknál a gólkirály Vizi István (Zalaegerszeg) lett 3 góllal, a legjobb játékosnak Dencs Gábort (Keszthely), míg a legjobb kapusnak Varga Lászlót (Nagykanizsa) választották. A felnõtteknél a legeredményesebb Luki András (Zalaegerszeg) volt 5 góllal, a legjobb játékos elismerést Németh István (Lenti) érdemelte ki, míg a legjobb kapusként Marton Pétert (Nagykanizsa) köszönthették.

P.L.2014-12-22 10:13:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül