Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314804    
Honlapkeszites

Ajándékozás után ostorozás

"A karácsonyi ünnep mindenkié" karitatív célból rendezett esemény keretében a Családok Átmeneti Otthona lakóinak adták át az MSZP Nagykanizsai Városi Szervezete által összegyûjtött ajándékokat a párt (nem csupán helyi) funkcionáriusai a rászoruló családok tagjainak.


Az ajándékosztásban részt vállaló politikusok a meghitt pillanatok után sajtótájékoztatót tartottak az ország napokban elfogadott jövõ évi költségvetésérõl, illetve annak várható hatásairól Zala megyére és Nagykanizsára nézve.
Teleki László MSZP-s országgyûlési képviselõ a megszorítások és a reménytelenség büdzséjének titulálta az elfogadottakat, melyeket természetesen az MSZP nem szavazott meg, hiszen véleményük szerint Orbán Viktor ellopta a magyar emberek jövõjét. Az oktatás, a foglalkoztatás, valamint a szociális ellátások, juttatások területén nagy mértékû az visszalépés, ráadásul a képviselõ Nagykanizsát érintõ módosító javaslatát is elvetették a költségvetést megalkotók.
Mesterházy Attila országgyûlési képviselõ szerint az újabb és újabb díjak, adók is felélésre kerülnek, annak érzékelhetõ hatásai nem lesznek. Mint mondta, 500 volt a szocialisták módosító indítványainak száma érdemi eredmény nélkül és a költségvetés azt üzeni a társadalomnak: ha szegény vagy, az is maradsz.
Dr. Fodor Csaba, az MSZP Zala Megyei Területi Szövetségének elnöke szerint amit a jelenleg regnálók Nagykanizsával kapcsolatban mûveltek, az hazugság, hiszen a megvalósult beruházások folyamatai mind 2010 elõtt kezdõdtek. A 61-es elkerülõ út torzó maradt, a városrehabilitáció második üteme el sem kezdõdött, illetve az elfogadott költségvetés esetében gyakorlatilag Cseresnyés Péter is saját városa ellen szavazott.
 

Kanizsa
 2014-12-19 09:37:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül