Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350431    
Honlapkeszites

A hétvégén néhol 13 foknál is melegebb lehet

A hétvégén kezdetben sok lesz a napsütés, de késõbb is csak helyenként lehet gyenge esõ. A szél olykor megerõsödhet, de marad az enyhe idõ, néhol akár 13 Celsius-fok felé is emelkedhet a hõmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.


Pénteken az éjszaka képzõdött köd a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön helyenként csak nagyon lassan szûnik meg, de napközben az ország legnagyobb részén több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínû. Emellett a szél is sokfelé megélénkül, a Kisalföldön nagyobb területen erõs széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hõmérséklet többnyire mínusz 4 és plusz 1 fok között várható. A legmagasabb hõmérséklet plusz 4-9 fok között alakul, a tartósan párás, ködös helyeken lesz a hûvösebb.
Szombaton északon lehet helyenként gyenge esõ. A szél többfelé megélénkül, helyenként megerõsödik. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul a hõmérséklet. Napközben általában 8-13 fokig melegszik a levegõ, de északkeleten 8 fok alatt, délnyugaton pedig néhol 13 fok fölött alakul a hõmérséklet.
Vasárnap már mérsékelt marad a légmozgás. Helyenként kisebb esõ elõfordulhat. A minimumhõmérséklet plusz 1-6 fok között valószínû. A nappali maximumok 4-11 fok között alakulnak - olvasható az elõrejelzésben.

 

MTI - Kanizsa2014-12-11 15:25:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül