Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357574    
Honlapkeszites

Sikeres volt az állatmenhely pályázata

A Mars Magyarország Bt. és a Magyar Állatvédõ és Természetbarát Szövetség „Etessük együtt a menhelyek kutyáit és cicáit!” címmel hirdetett országos pályázatot.


A kiírók célja az volt, hogy az eledelre fordítandó összeget a sikeresen pályázó menhely egyéb célokra, fejlesztésekre, beruházásokra használhassa fel. A Mars Magyarország 60 ezer adag kutya és 40 ezer adag macska száraz eledelt – 12,6 millió forint eszmei értékben – ajánlott fel a Szövetség számára, amit annak Bíráló Bizottsága, pályázat útján ítélt oda a mûködési engedéllyel rendelkezõ nyertes tagszervezeteknek. A pályázaton sikerrel szerepelt a nagykanizsai állatotthont mûködtetõ Élettér Állat- és Természetvédõ Egyesület, így 1 évre elegendõ Pedigree kutya, és majd egy tonna Whiskas macskatápot nyertek – tájékoztatta a Kanizsa Hetilapot dr. Papp Attila sajtóreferens.
A sikeres pályázat miatt felszabaduló összegbõl az egyesület az állatotthon 2006-ban épült kenneljeinek betonaljzatát és a kennelek közötti utakat újítja fel, illetve készíti el. Az elsõ szállítmány – 2250 kg állateledel – már meg is érkezett az állatotthonba. Az adományozó a továbbiakban negyedéves bontásokban szállítja majd a telephelyre a nyeremény táp fennmaradó részét.
 

Kanizsa2014-12-05 08:04:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül