Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319982    
Honlapkeszites

Gondi Zoltán: „Zavaros a víz az uszoda körül”

Az MSZP Nagykanizsai Szervezetének alelnöke, Nagykanizsa Önkormányzatának Humán Bizottsági tagja, Gondi Zoltán a városi uszoda felújításával kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót csütörtökön. Az elhangzottakról Gondi Zoltán sajtóanyagot bocsájtott rendelkezésünkre, melyet szöveghûen közlünk az alábbiakban.


„Az elmúlt hónapokban sokan kérdezték meg tõlem, mi újság az uszoda felújításával. Teszik ez tanárok, edzõk, intézményvezetõk, illetve azok a vendégek, akik már hónapok óta nem tudják
látogatni az uszodát – kezdte tájékoztatóját Gondi Zoltán.
- A város vezetése június óta tervezte, hogy elkezdik a felújítást, és többször hangzott el már a részükrõl konkrét idõpont is a várható szeptember, október vége befejezésérõl. Szeretném leszögezni, hogy ez a felújítás egy nagyszerû dolog és mindenki megelégedését fogja szolgálni, ha elkészül!
Mirõl is van pontosan szó? A „Ligetváros településrész rehabilitáció”projekt részeként szerepel a városi uszoda felújítása, és Horváth István projekt menedzser már több médiában ismertette, hogy ez a fejlesztés milyen kiemelt szerepet játszik a város életében. Elmondta, hogy október 17-én vették át a munkaterületet a kivitelezõk, de akkor miért is volt szükség bezárni az uszodát azzal, hogy elkezdõdtek a munkák!
Miért is nem kezdõdött el a felújítás a tervezett ütemben június végén akkor, amikor az uszoda kihasználtsága a legkisebb, hiszen a vendégek a külsõ medencéket használják.
Miért is kellett szeptember elsején bezárni azzal az indokkal, hogy most már biztosan elkezdõdik a felújítás, és október végére biztos, hogy befejezik?
Maradt végül az október 17-i munkakezdés, de jelenleg mindenkinek zavaros, hogy mikor lesz a befejezés!
Humán bizottsági ülésen Karádi Ferenc alpolgármester úr december 16-át jelölte meg a befejezés idõpontjának, és ez remélem, így is lesz. Sajnos látva és hallva, hogy a munkák milyen lassan folynak a kivitelezõ részérõl, sokan megkérdõjelezik velem együtt, hogy még idén átadják a felújított uszodát a látogatóknak és a sportolóknak.
Jó lenn végre most már tiszta vizet önteni a felújítás kapcsán az uszoda medencéjébe! – zárta mondanivalóját Gondi Zoltán.

Kanizsa

 2014-11-20 14:51:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül