Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319515    
Honlapkeszites

Kínában is díjat kapott Magyarország új imázsfilmje

A legjobb turisztikai imázsfilm díját nyerte el Sanghajban a Magyar Turizmus (MT) Zrt. "Think Hungary - More Than Expected" címû imázsfilmje - tudatta az MT Zrt. hírlevelében pénteken az MTI-vel.


A turisztikai imázsfilm-versenyt a sanghaji turisztikai vásár és konferenciához (CITM) kapcsolódóan hirdették meg. Magyarország a kínai turisztikai hivatal (China National Tourism Administration) meghívására vesz részt a nemzetközi turisztikai vásáron november 14. és 16. között, Sanghajban.
A többször díjazott film legutóbb 2014. október 2-án nyert Ezüst Delfin-díjat turizmus kategóriában a Cannes Corporate Media & TV Awardson.
A Kostil Danila rendezte imázsfilm Magyarország kiemelt, a külföldiek számára legvonzóbb turisztikai termékeire - Budapest, Balaton, konferencia- és egészségturizmus - összpontosít. Az alkotók arra törekedtek, hogy a hagyományos gulyás-csárda-paprikás mellé más képeket is társítsanak hazánkhoz, szem elõtt tartva a fiatalabb korosztály számára vonzó szórakozási és kikapcsolódási lehetõségeket is. Az imázsfilm a tavalyi World Tourism Market kiállításon debütált Londonban.

 

MTI - Kanizsa2014-11-14 15:11:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül