Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760891    
Honlapkeszites

Gyerekruha és Játékbörze a Medgyaszay Házban

A nagy érdeklõdésre való tekintettel, november 22-én szombaton, hosszú szünet után ismét „Bababörzét” rendez a Medgyaszay Ház (volt régi mozi). Az intézmény délelõtt 9-13 óráig várja tárt kapukkal az érdeklõdõket.

Lehetõséget szeretnének biztosítani ahhoz, hogy legyen egy olyan hely a városban, ahol anyukák egymás közt adhatnak-vehetnek, cserélhetnek kinõtt, megunt, használt gyermekholmikat.


Mindenki örül és elégedett, ha olcsóbban tudja beszerezni a babakelengyét vagy éppen a feleslegessé vált gyermekholmiktól roskadozó gardróbszekrényét tudja kiüríteni. A szezonális ruhacsere nem feltétlenül kell, hogy összedöntse a családi költségvetést. Akik kilátogatnak a börzére a jó minõségû, melegebb kabátokat, overallokat, cipõket, csizmákat is töredék áron beszerezhetik, nem is beszélve a játékokról, amin a közelgõ ünnepekre gondolva, szintén sokat spórolhatunk.
Nem titkolt szándéka a börze szervezõinek, hogy hagyományt teremtsenek, és a kanizsai anyukák biztosan számíthassanak rá, hogy akár szezononként eladhatják – beszerezhetik a gyerekholmikat.
Szeretnék erõsíteni a szülõk közötti összefogást városi szinten is, hiszen jövõre a börzék mellett gyermekprogramokkal, koncertekkel, ismeretterjesztõ elõadásokkal is várják az érdeklõdõket a Medgyaszay Házban.

Kanizsa2014-11-16 06:04:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül