Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788188    
Honlapkeszites

LISZI: Sütõtök party és klubfoglalkozások a keleti városrészben

Sütõtök Partyra invitálja a város lakóit, és különösen a keleti városrészben élõket a Lakossági és Szolgáltató Iroda (LISZI).

Az Iroda által szervezett ingyenesen látogatható rendezvénynek ez alkalommal a Kanizsa Centrum ad otthont. A program keretében õszi hangulatú mécseseket készíthetnek, továbbá modern tánccal, valamint tûzzsonglõr csoporttal is megismerkedetnek a látogatók. Az esemény szombaton 15 órától kezdõdik, melyre minden érdeklõdõt szeretettel várnak.


Horváth István, a Kulcs Egyesület alelnöke, a LISZI projektmenedzsere az elõzõeken túlmenõen tájékoztatást adott a „Miénk itt a tér – Lakossági programok kezdeményezése Nagykanizsán” elnevezésû TÁMOP-5.5.4-13/2-2013-0063 azonosítóval rendelkezõ pályázat során kialakított Iroda soron következõ eseményeirõl is. Ahogy az alelnök elmondta, ennek keretében az elkövetkezõ idõszakban minden héten klubfoglalkozásokat tartanak egészség, környezettudatosság, család, állattartás, utazás, mûvészet, karrier témakörökben, illetve egy fõzõklub is megrendezésre kerül a program célcsoportja, azaz a keleti városrészben élõk számára.
Az eseményeknek a Petõfi u.5. szám alatt kialakított iroda ad otthont, amely tanácsadó helyiségként is mûködik. A programokról bõvebb információt a liszikanizsa.hu, és a LISZI Kanizsa facebook oldalon, valamint személyesen a Petõfi u. 5. szám alatt található irodában kaphatnak az érdeklõdõk.
A legközelebbi programok október 28-án Civilek a pályán, október 30-án Környezetünk védelmében címmel látogathatók.

Kanizsa

 2014-10-22 09:53:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül