Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55354199    
Honlapkeszites

Fidesz-KDNP: Köszönet a választóknak

Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõ és Dénes Sándor polgármester sajtótájékoztató keretében összegezte a választások eredményeit, valamint megköszönték, hogy vasárnap a szavazóurnákhoz járultak a választópolgárok.

– Szeretnénk köszönetet mondani minden egyes választónak, aki elment vasárnap és leadta a voksát a Fidesz – KDNP jelöltjeire. A pártszövetség soha nem látott gyõzelmet aratott Nagykanizsán, hiszen a tíz körzetbõl, tíz képviselõje nyert – kezdte a tájékoztatót Cseresnyés Péter.
Hozzátette, a hétvégi eredmény annak a munkának az elismerése, amit az elmúlt nyolc évben végeztek, kiemelve az utolsó négy évet, amikor polgármestert és képviselõtestületi többséget is adott a kormánypárt. A mostani választás pedig egy folyamat része volt, a tavaszi országgyûlési választási kampánytól az EP- választáson keresztül egészen a mostaniig, mely nem lett volna sikeres a képviselõk, a segítõk és a választópolgárok nélkül. Kiemelte, az emberek az elmúlt négy évben végzett nyugodt munkát is értékelték.


– Most már a térség országgyûlési képviselõjeként és választókerületi elnökként is szeretnék gratulálni a polgármester úrnak és a mellette dolgozó kilenc képviselõnek – mondta Cseresnyés Péter.
– Hadd köszönjem meg képviselõtársaim és a magam nevében is minden választónak, hogy eljöttek október 12-én szavazni. Minden kanizsai polgár polgármestere szeretnék lenni, és szeretném folytatni azt a munkát, amit elkezdtünk – vette át a szót Dénes Sándor.
Újságírói kérdésre a polgármester elmondta, már jövõ héten sor kerül az alakuló közgyûlésre és két alpolgármesterrel szeretne dolgozni a jövõben, akiknek a nevét késõbb közlik.

Kanizsa2014-10-15 08:55:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül