Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400278    
Honlapkeszites

Baloldali gratuláció Dénes Sándor polgármesternek

Nyilvánosan szeretnénk gratulálni Dénes Sándor polgármester úrnak és a Fidesz egyéni képviselõjelöltjeinek választási sikeréhez.


Amennyiben a Fideszes többség valóban a kanizsaiak érdekében, és nem kizárólag Orbán Viktor utasításait követve kíván dolgozni és lobbizni a jövõben, akkor számíthatnak támogatásunkra a város fejlõdése és a tiszta közélet megteremtése érdekében.

Megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük választóinknak a bizalmat, amit a tegnapi önkormányzati választáson kaptunk! Örömmel tölt el bennünket, hogy Bodó László polgármesterjelöltünk és választási szövetségünk a demokratikus ellenzéki szervezõdések között a legjobb helyen végzett a városban. Ugyanakkor azzal, hogy a demokratikus oldal szereplõi nem fogadták el az általunk felajánlott összefogás lehetõségét, fõ célunkat, a Fidesz leváltását nem sikerült elérni. Folytatjuk az elmúlt hónapokban megkezdett munkát, és képviseljük nemcsak a demokrata szervezõdésekre szavazó 35-40%-nyi szavazót, hanem minden kanizsait, akik elutasítják a demagóg, szélsõséges és diktatúra felé sodródó politikát, közéletet.


Bodó László, az Együtt-DK nagykanizsai polgármesterjelöltje és képviselõjelöltjei2014-10-13 17:15:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül