Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353275    
Honlapkeszites

Nagykanizsa új polgármestere szerint fejlõdési pályán van a város

Fejlõdési pályán van a város, ezért folytatni kell az elmúlt négy évben folytatott nyugodt légkörû munkát - fogalmazta meg Nagykanizsa újonnan megválasztott polgármestere vasárnap az MTI megkeresésére.
 


Dénes Sándor (Fidesz-KDNP) eddig alpolgármesterként és ezzel párhuzamosan gimnáziumi tanárként, igazgatóhelyettesként is dolgozott. A vasárnapi voksoláson 50,12 százalékos szavazati aránnyal nyert további öt jelöltet megelõzve.
Az MTI kérdésére elmondta: négy évvel ezelõtt önkormányzati képviselõjelöltként és most polgármesterjelöltként is azt a célt tûzte ki, hogy legalább 50 százalékos támogatást nyerjen, és ez mindkét alkalommal sikerült. Hozzátette: bízott abban, hogy a választók értékelni fogják a városvezetés elmúlt négy évben, nyugodt légkörben végzett eredményes munkáját, mert azok is tudják, hogy nincs igazuk, akik azt mondják, nem történt semmi Nagykanizsán.
A város új polgármestere elmondta, hogy folytatni kívánja a megkezdett munkát a most megválasztott önkormányzati képviselõkkel, a város parlamenti képviselõjével és a kormányzattal, "mert ez csak így megy". Sok minden történt az elmúlt idõszakban, a város fejlõdési pályán van, ennek kell folytatódnia - hangsúlyozta Dénes Sándor.
Kérdésre elmondta azt is: hétfõtõl a város vezetésére koncentrálja ideje legnagyobb részét, de a pedagógusi pályát sem kívánja teljesen feladni, hetente néhány órában továbbra is szeretne tanítani.

 

MTI - Kanizsa2014-10-12 23:36:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül