Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315211    
Honlapkeszites

Jobbik sajtótájékoztató
Mint azt elõzõ lapszámunkban ismertettük, városunkban tizennyolc fõvel megalakult a Jobbik Magyarországért Mozgalom Alapszervezete. Január 30-án Zakó László, az alapszervezet megválasztott elnöke sajtótájékoztatóján az alábbiakban foglalta össze a párt célkitûzéseit.

A Jobbik, értékelvû, konzervatív, módszerében radikális, nemzeti-keresztény párt, amely minden esetben a magyar nemzet érdekeinek megfelelõen politizál. Ellenáll a bekebelezõ, kiszolgáltatottá tevõ, alárendelt szerepet osztó törekvéseknek. Kiemelt feladata a társadalmi igazságosság megteremtése. Minden olyan politikai erõ, amely eddigi tetteivel a nemzet önállóságának elvesztéséhez hozzájárult, számunkra legyõzendõ akadályt jelent.

A helyi politizálásban aktív szerepet vállalnak, tagjaikkal és szimpatizánsaik növekvõ táborával egyszer és mindenkorra rendet kívánnak tenni a város mûködtetésében. Gátat szabnak a magánérdekek közösségi érdekek fölé helyezésének. Kiemelt fontosságúnak tartják a közbiztonság, az oktatás-nevelés és az egészségügy kérdését.
Támogatják a nagykanizsai képviselõ testület (ön)feloszlatását, új választás kiírását.
Munkájukhoz azoktól az emberektõl kérnek támogatást, akik nem keverik össze a nacionalizmust a sovinizmussal, akik szertik a rendet és vallják Zrínyi Miklós örökérvényû felszólítását: Ne bántsd a magyart!
A továbbiakban Zakó László gratulált az újonnan kinevezett, megbízott kórházigazgatónak Prof. Dr. Bátorfi Józsefnek, aki a Százak Tanácsának közelmúltban beválasztott tagja is egyben. Reményei szerint a nemzetközileg is elismert, tisztességes orvos megállítja a kórház további leépülését.
Zakó László a jövõben kívánatosnak tartja, hogy minden intézményvezetõ kinevezésekor, a döntéshozók vegyék figyelembe a szakma, a munkatársak, az együtt munkálkodásra kötelezett kollégák megalapozott szakmai-emberi véleményét.
Az elmondottak után az elnök válaszolt a sajtó megjelent képviselõi kérdéseire.

Cz.Cs.


2009-02-02 09:25:01


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül