Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320593    
Honlapkeszites

ÖNért-Marton: „A vita meghiúsulása a kanizsai Fidesz teljes csõdje”

Az elmaradt polgármesterjelölti vitával kapcsolatban fejtette ki véleményét Marton István, az Összefogás Nagykanizsáért Egyesület polgármesterjelöltje szerdai sajtótájékoztatóján.


Kanizsa korábbi polgármestere még szeptemberben hívta nyilvános vitára fideszes ellenfelét, Dénes Sándort – közölte elöljáróban Polai József, az Önért képviselõ-jelöltje, majd Marton István vette át a szót. Állítása szerint Dénes Sándor„alkalmatlan a város súlyos problémáinak megoldására”.
- A legtöbb esetben még az erre vonatkozó szándék is hiányzik a Fidesz részérõl, hiszen az adott problémát éppen õk idézték elõ – szögezte le Marton. Hozzátéve: „A beszélgetés során kiderülhetett volna, miért nagy a munkanélküliség a városban, miért estek vissza az uniós fejlesztési pénzek, miért kell a legjelentõsebb beruházásnak épp egy ifjúsági nevelõintézetnek lennie?”
- Míg általam óriásberuházások indultak a városban. A belvárosrekonstrukció, a kórházfejlesztés, a csatornaprojekt is ezek közé tartozik. Azonban a kivitelezés során nem a helyi gazdaságot pörgették: ebbõl pesti cégek és nyírségi alvállalkozók gazdagodtak meg – hangsúlyozta.
Majd hozzátette: a korrupció helyi szinten elharapódzott. Ez abban is megnyilvánul, hogy szétverték a közétkeztetési rendszert.
- A képviselõk még az alapvetõ feladataikat sem látják el – fogalmazott Marton István.
Szerinte egy jelölti vitán kiderülhetett volna még sok mindent: ahogy az is, „egyesületük” a megoldás a város problémáinak megoldására.

Kanizsa2014-10-08 12:14:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül