Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55401114    
Honlapkeszites

Együtt – DK: Nagy álmok, nagy átverések, nagy lenyúlások

E címmel tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Bodó László, az Együtt-DK polgármesterjelöltje, Göndör Istvánnal közösen. Azokra az újságcikkekre reagáltak, amelyek a Magyar Demokrata címû hetilap legfrissebb számában jelentek meg Nagykanizsáról.

- Cseresnyés Péternek arra volt ideje, hogy az újságban 14 oldalon keresztül fényezze magát és kiszemelt utódját, Dénes Sándort – mondta elöljáróban Bodó László, majd így folytatta: - A kérdés csak az, hogy mindez mennyibe került a városnak, s mennyi adóforintunkat költötte öncélú reklámkampányra?


Mint az Együtt-DK polgármesterjelöltje kihangsúlyozta: az említett lapban Cseresnyés Péter Fidesz módra ügyesen dob fel figyelemfelkeltõ, semmitmondó frázisokat a város fejlõdésével kapcsolatban.
Pedig – állítása szerint – a rendszerváltás utáni idõszak legszerényebb 4 évét tudhatja maga mögött a város.
- Ez idõ alatt csak néhány mûfüves pálya és bicikliút épült, még a büntetés végrehajtási intézetet sem sikerült befejezni, átadni. Olyan fejlesztésekrõl beszél Cseresnyés, amik még a szocialista kormányzás/városvezetés idején kezdõdtek el.
Ezeket már Göndör István sorolta fel. Sok más mellett a kórház felújítását, a szennyvízcsatorna-projektet, több modernizált kanizsai közintézményt, a Pannon Egyetem fejlesztését, a hulladéklerakót, a kiépített autópályát, valamint a 74-es és a „61”-es elkerülõ utakat említette meg. Amik – mint Göndör István kihangsúlyozta – a 2002-2006-os idõszakban valósultak meg, vagy indultak el.
- Cseresnyésék csak örökségül kapták õket. Ahogy a dödöllefesztivál sem az õ érdemük, de még a víztechnológia sem – állította Göndör István.
Majd Bodó Lászlóval együtt leszögezték: annál többet, jobbat érdemel a város lakossága, mint amit Cseresnyés Péterék helyben kínálnak – szögezték le zárszavukban.
A sajtótájékoztatót követõen déltõl már a Ligetvárosban osztott ruhát a rászorulóknak s egyúttal nyíltszíni lakossági fórumot is tartott az Együtt-DK képviseletében Szányiné Kovács Mária önkormányzati képviselõjelölt, Bodó Lászlóval együtt.

Kanizsa2014-10-02 14:34:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül