Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55414965    
Honlapkeszites

MSZP: Szakmai program helyett Cseresnyést támadta Fodor, Gondi 3000 fõt befogadó sportcsarnokot ígér

- Szakmai programomat akartam a nyilvánosság elé tárni, ám az önkormányzat mûködése mindezt felülírta – jelentette ki Dr. Fodor Csaba, az MSZP polgármester-jelöltje szerdai sajtótájékoztatóján, melynek során bemutatkozott szocialista képviselõtársa, Gondi Zoltán is, választási törekvéseivel.


Elsõként Dr. Fodor Csaba szólalt fel. Mint elmondta, Cseresnyés Pétert formálisan is be kellene költöztetni majd a hivatal épületébe Dénes Sándor mellé, hogy a jelenlegi alpolgármester mindig szem elõtt legyen.
 

- A város '98 óta biztosít önálló irodát az egyéni országgyûlési képviselõinek a Rozgonyi utca 1-ben, így Cseresnyés esetében is. Azonban ez a helyiség messzebb van a polgármesteri irodától és feltûnõ is lenne, nap mint nap bemennie Cseresnyés Péternek – a választások után – Dénes Sándorhoz, utasításokat osztogatni – hangsúlyozta Fodor Csaba.
 

Majd Gondi Zoltán, a 9. választókörzet szocialista képviselõjelöltje szólt, s mutatta be programját. Elmondta, három területre fordítana kiemelt figyelmet, amennyiben a grémium tagja lesz.
 

-Nagykanizsán egy 3000 fõs tornacsarnokot építtetnék, egyúttal fel is újíttatnám a korábban bezárt sportlétesítményeket. Továbbá a városi strandfürdõ területét egy termálmedencével bõvíteném. Valamint – ami a legfontosabb- mindig, mindenben képviselném a választók érdekeit. Nem „Néma Leventeként”, mint a két jelenlegi kiskanizsai önkormányzati képviselõ – szögezte le Gondi Zoltán.

Dénes Sándor az együttmûködésre törekszik

A megszólítottság okán lapunk megkérdezte a jelenlegi városvezetést, hogy mi a véleménye a sajtótájékoztatón elhangzottakról. Karádi Ferenc alpolgármester így összegezte mondandóját:
 

- Nem látják, nem tudják, így aztán nem is érthetik Dr. Fodor Csabáék, hogy a kanizsai FIDESZ-KDNP frakció négy éves városvezetésének minden eleme a nyugodt, kiegyensúlyozott és célratörõ munkát hivatott szolgálni. Nincs küzdelem, nincs veszekedés, de van építõ csapatmunka, amelyet pontosan így szeretnénk továbbfolytatni városunkban. Bebizonyosodott az elmúlt idõszakban, hogy ennek a szemléletnek van a legnagyobb támogatottsága a város polgárai részérõl és az is kézenfekvõ, hogy a leghatékonyabb érdekérvényesítés is ezzel a módszerrel érhetõ el a várospolitikai elképzelések támogatása érdekében kormányzati szinten. Dénes Sándor polgármesterjelölt nem harcolni akar a választókörzet országgyûlési képviselõjével, Cseresnyés Péterrel, mint ahogy azt a szocialisták szeretnék, hanem együttmûködve, ha kell a segítségét igénybevéve képzeli el a következõ évek városvezetését.
Dr. Fodor Csaba elképzeléseibe lehet, hogy nehezen illeszthetõ be ez a szemlélet, de bízunk abban, hogy a város választópolgárai a FIDESZ-KDNP jelöltek szándéka szerinti, a nyugodt építkezés mellett fognak dönteni október 12-én.
 

Kanizsa2014-10-01 18:09:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül