Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765242    
Honlapkeszites

Így látják az erdõt az erdészek

A Zalaerdõ Zrt. dolgozóinak fotóiból nyílt tárlat a Magyar Plakát Házban. A zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület Nagykanizsai Helyi Csoportja az Erdõk hete rendezvénysorozat alkalmából szervezte a kiállítást.


A harmadik alkalommal szervezett fotókiállítást Rosta Gyula vezérigazgató nyitotta meg. Elmondta, a zalai táj szépsége, az erdei munkavégzés és a kultúrtörténet témakörökben lehetett pályázni. A tavaly május óta beküldött képeket három fõs szakmai zsûri értékelte. A zsûri tagja Lengyák István galériavezetõ, nyugalmazott pedagógus, Maros Sándor természetfotós és Zágon László nemzetközi hírû fotómûvész, a Magyar Fotómûvészeti Alkotócsoport Szövetségének „Aranydiplomás” Fotómûvésze volt. A beküldött ezer feletti fotó közül a legjobbakat állították ki a Magyar Plakát Házban.
Elsõ helyezést ért el Gál Sándor, második Hopp Eszter, míg a harmadik Szakács László lett. A tárlatot október 31-ig tekinthetõ meg, addig adhatja le voksát a közönség is.
A kiállítók: Csányi Károly, Ernszt Tamás, Faragó Tamás, Fûr Tamás, Gál Sándor, Gyergyák Lajos, Hopp Eszter, Horváth Szilvia, Jakabfi Ferenc, Kálovics Norbert, Kreiner Roland, Pintér Csaba, Rozmán Viola, Steyer Edina, Szakács László, Szilágyi András, Tanai Andrea, Trojkó Péter.
A vezérigazgató kiemelte, dolgozóknak új fotópályázatot írnak ki, amelyre július 31-ig várják képeket.

V.M.
 2014-10-01 14:28:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül