Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596921    
Honlapkeszites

Ökölvívás: gyors igazolás után bajnoki cím

Idén Egerben rendezték az ökölvívó serdülõ országos bajnokságot, melyen az ország akadémiái, köztük a nagykanizsai Botos András Ökölvívó Akadémia is indította növendékeit.
A kanizsai színekben öklözõk közül az 52 kg-ban bokszoló Bogdán Krisztián (képünkön jobbról) remekül szerepelt a hevesi megyeszékhelyen, mivel súlycsoportjában nem talált legyõzõre, vagyis országos bajnoki címet szerzett. A Kaposvárról két hónapja az akadémia kötelékébe került fiatal elsõ meccsén döntõ fölénnyel gyõzedelmeskedett, majd a második körben salgótarjáni ellenfelét múlta felül egy kemény összecsapáson.


A döntõtõl kissé tartott Krisztián, végül azonban higgadt, nyugodt teljesítménnyel nyert, így õ lett az országos bajnok 52 kg-ban. Teljesítménye válogatott kerettagságot is ért számára. Bogdán Krisztián amúgy a somogyi KNSE-nél edz Kiss Béla (a képen balról) kezei alatt és a kanizsai akadémia színeiben versenyez.
- Krisztián egy nagyon tehetséges srác, s nagyon bízom abban, hogy sikerül is megtartanunk a sportág számára - fogalmazott gyors értékelésében Botos András, a kanizsai box akadémia névadója. - Ragyogó teljesítményt nyújtott az ifjú sportoló, s bízunk természetesen a hasonlóan jó folytatásban.

P.L.2014-10-01 12:57:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül