Ma 2023. 2 9.
Abigél, Alex, Apollónia napja van.
Látogatók száma : 54386595    
Honlapkeszites

„Kéznél lenni”

A fenti címmel rendezett szakmai konferenciát a Zala Megyei Pedagógiai Szakszolgálat a Vasemberház Dísztermében. Ez alkalommal mutatták be a szakembereknek a „Láss a felszín alá 2.0” címû egészségügyi kiadványt is.


A vendégeket Gellén Melinda, a szakszolgálat fõigazgatója üdvözölte. A rendezvényt megnyitó beszédében Dénes Sándor alpolgármester megköszönte a könyv megjelentetésében részt vevõk munkáját, valamint a Szabadics család, Szabadicsné Rádi Éva és Szabadics Zoltán támogatását, akik a történetüket azért tették közzé, hogy sokaknak segíthessenek. Fontos, hogy a füzet eljusson az óvodákba, az általános- és a középiskolákba egyaránt – jegyezte meg az alpolgármester.
A kiadványt a szerkesztõje, Lehota János, a polgármesteri kabinet vezetõje mutatta be. A hiperaktív gyerekek elõtt álló két útról sok más mellett egy súlyos mondat is olvasható a füzetben: vagy egy kreatív nagyvállalat vezetõje lesz, vagy börtönbe járnak hozzá látogatóba. Hogy melyik utat fogja felnõtt korában járni a gyerek, az a szülõkön múlik. S hogy rátaláljanak a kivezetõ útra, ahhoz nyújt segítséget a kiadvány.
A szakmai konferencián Cs. Nagyné Sipos Edit klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus, Fábry Zoltán klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta, Bodrogi Rita tanácsadó szakpszichológus, Liszákné Jakab Renáta gyógypedagógus, valamint Bogdán Marianna, Kovács Ákos és Farkas Andrea tartott elõadást a hiperaktivitásról, a hiperaktív gyerekekkel való bánásmódról és a tanításukról.

B.E.2014-09-27 09:44:00


További hírek:


OKTATÁS ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül