Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319923    
Honlapkeszites

ÖNért: Parkolási gondok a Keleti városrészben

Az Összefogás Nagykanizsáért Egyesület három képviselõ-jelöltje és Marton István polgármester-jelölt pénteki sajtótájékoztatóján a Keleti városrész parkolási „problémáit” vette górcsõ alá.


A Kazanlak körúton megtartott sajtótájékoztatón Csizmadia Tibor, a 7. számú választókerület ÖNért képviselõ-jelöltje hangot adott annak, hogy az említett városrész nagy részében egy kiadós esõzést követõen járhatatlanok a járdák és a parkolókban is nagy a víz. A lépcsõházakat pedig nem lehet megközelíteni.
- Logikátlan a mostani felújítás. Hiszen a munkálatokat megelõzõen jártak a Kazanlak körút melletti nagyparkolóban szakemberek és beaszfaltozták a gödröket. Most felmarták és közel 12 millió forintért újra aszfaltozták. Nem a felújítást sérelmezem, csak a logikátlan, ésszerûtlen helyszínek kiválasztását. A körzet ebben az évben sem kapja meg a járható városrész címet, ugyanis a járdákat sem újítják fel idén. Abban is látom a hiányosságok okát, hogy a városrész önkormányzati képviselõ-jelöltjei keveset tartózkodnak a körzetükben.
Horváth István, 5. – ös választókörzeti ÖNért-es képviselõ-jelölt szerint szintén minõsíthetetlen állapotúak a parkolók a Keletiben. A Hevesi út-Rózsa utcai keresztezõdés ugyancsak problémás, már ami a közlekedési szempontokat illeti. Az önkormányzati képviselõ-jelölt mondandójában érintette a munkahelyteremtés, munkahelymegõrzés fontosságát is, amikre kiemelten fókuszál megválasztása esetén.
Táborfi Károly, 6. választókörzet (LMP) képviselõ-jelöltje Csizmadia Tibor gondolataihoz csatlakozván a járdák, parkolók „problémáival” kapcsolatban emelte fel szavát.
Marton István, az Önért polgármester-jelöltje pedig a 61-es úttal kapcsolatban mondta el véleményét, kitérvén egyesülete/saját programjára is.

Kanizsa


 2014-09-26 17:24:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül