Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55399983    
Honlapkeszites

Szelényi: „Komoly vállalkozás a politikacsinálás”

Szelényi Zsuzsa országgyûlési képviselõ, az Együtt-A Korszakváltók Pártja országos elnökségének tagja pénteken Nagykanizsára látogatott. Tette mindezt azért, hogy bemutassa az Együtt-DK helyi polgármesterjelöltjét, Bodó Lászlót, aki – szerinte – „határozott jövõképet adna a városnak”.


Sajtótájékoztatójában elsõként annak adott hangot a politikus, hogy „olyan országban élünk, ahol elképesztõ, domináns Fidesz-hatalom van, ami nem ismer se Istent, se embert. Számukra nincsenek korlátok, így komoly vállalkozás, ha valaki politikacsinálásra adja a fejét.”
- A mai magyar kormány olyan politikai gondolkodást testesít meg, ami távol van a realitásoktól és a céloktól.
Szelényi Zsuzsa szerint Orbán Viktor abba az irányba váltana, amely kiszolgáltatott és ismeretlen világba taszítaná Magyarországot.
- Nagykanizsán ezt a dilemmát értik az emberek. Hisz a határ közelsége révén mindenki tudja, mi a helyzet – azaz, a boldogság és a jólét - a szomszédos országokban. Pártunk és az ellenzék többi pártja nem akarja az Orbán Viktori, keleti jövõt, ami bizony távol van az említett jóléttõl – jelentette ki.
- Bodó László azonban ilyen nehéz körülmények közt is vállalkozott a politikacsinálásra és képviselõtársaival közösen a határozott jövõképet testesíti meg. Jelöltjeink pedig alkalmasak arra, hogy felvegyék a harcot a Fideszes-városvezetéssel szemben.
Majd Bodó László Együtt-DK polgármester-jelölt beszélt arról, céljuk az, hogy megdöntsék a „kézi vezérlésû Fidesz-vezetést”, illetve a „Cseresnyés Péter által vezetett önkormányzatot, valamint a „pártkatonák által irányított Nagykanizsát.”
- Új stílust akarunk a helyi politikában képviselni, amihez új arcok kellenek – fogalmazott. Egyúttal bemutatta pártja 10 képviselõjelöltjét, akik „alkalmasak arra, hogy felrázzák a várost.” – mondta zárszavában.
Az eseményen megjelent Göndör István, korábbi országgyûlési képviselõ is, aki immár – mint a sajtótájékoztatón elhangzott – az Együtt-PM megyei listavezetõje.

Kanizsa
 2014-09-13 07:23:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül