Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353428    
Honlapkeszites

Bakkker.hu: Nagykanizsai Vonaglás a gátlástalan politika jegyében

Nem másról van szó, mint arról az ízléstelen, tolakodó és minden sportszerû belátást nélkülözõ sajtórendezvényrõl, amelyet az önmagát igazmondó, kutyabarátként eladni szándékozó JOBBIK-os garnitúra szervezett szeptember 12-ére a nagykanizsai Erzsébet térre, pontosan egy testvérvárosi együttes fellépésének idejére - írja a bakkker.hu.


Vona Gábor és a helyi, rendkívüli szakértelemmel megáldott, számtalan pozíció nagy ívû mûvelõje Gábris Jácint, megcélozták a város egyik jelentõs gasztronómiai rendezvényét a Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivált.

Azt, hogy van-e a képükön elég vastag bõr ahhoz, hogy az említett esemény idejének és helyszínének megválasztását szándékosan idõzítsék péntek délutánra, az Erzsébet térre, azt hiszem, hogy nem lehet vitatni.

Az elõre megjósolható, hogy a standok között Marton István régi jó szokásához híven, önmaga fényezése érdekében mindenkivel megpróbál valamilyen bõdületes marhaságot elhitetni, szidja a FIDESZ-es városvezetést ezerrel, jár-kel, mint a mérgezett egér, miközben mindenki igyekszik menekülni elõle, ebben nincs semmi meglepõ.

Úgy látszik, hogy van más módszer is, amelyik pontosan ugyanezzel a gusztustalan jelzõvel jellemezhetõ. Nevezetesen a JOBBIK megjelenése egy városi nagy rendezvényen, nyilvánvaló politikai szándékkal. Nem számít, hogy a fellépõk, a mûsorok jókedvet és vidámságot szeretnének közvetíteni, nem számít, hogy a jobb érzésûeknek hányingere lesz Önöktõl, lényeg az „egyenes, szókimondó” handabandázás.

Tudom, hogy az lehet az egyik magyarázat, nevezhetném talán hazugságnak is, hogy nem ismerték a programot. Ha mégis így lenne, akkor az a gáz, ha ismerték, akkor meg az a borzalom, hogy mégis belerondítanak a nullás lisztbe.

Vona úr! Zakó úr! Gábris úr! Ennyire nagy lesz a zakó? Nem lenne egyébként közönség? Megunták már az emberek a süket dumát? Már nem hat a sok elcsépelt szabványszöveg? Nem fogy a „18-ban váltópárt leszünk” feliratú matrica? Újra el kéne mondani?

Jobban járnának, ha egy zárt szobában egymás között megbeszélnék, hogy a Nagykanizsán polgármesterjelöltként indított Gábris Jácintról saját magán kívül kevés élõ ember hiszi a városban négy év nyögdécselés után, hogy meg van az igazi.

Vona Úr!

Nem kell mást tennie, mint jövõ héten bármelyik napra ugyanezt a sajtótájékoztatót összehívni. Higgye el, hogy így árt a legkevesebbet a saját csapatának Nagykanizsán.

Van ennek a városnak és a környéknek éppen elég aktuálisan megoldandó feladata az idõjárás miatt, nem hiányzik az Önök zavarosban halászó észosztása.

Higgye el, hogy a körülményekre való tekintettel, legszívesebben a dödölle fesztivál idejének elhalasztását javasolnám a szervezõk részére, ha nem jelentene ez mérhetetlen anyagi kárt a városnak. Ezt õk már nem tehetik meg, de Ön még megváltoztathatja a látogatásának idõpontját.

Maradunk a FIDESZ mellett BaKKKer.

Forrás: http://bakkker.hu/index.php?bakkker=cikk&cikk=2542014-09-12 10:28:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül