Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54759870    
Honlapkeszites

11. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál a hétvégén


11. KANIZSAI BOR- ÉS DÖDÖLLE FESZTIVÁL FORGALMIREND VÁLTOZÁS!

A 2014 évi 11. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál programjai miatt az alábbi útlezárások, forgalomkorlátozások és forgalmirend változások várhatók az Erzsébet tér és környékén:

PARKOLÁSI TILALOM LESZ ÉRVÉNYBEN
- szeptember 11. (csütörtök) 15:00 - szeptember 14. (vasárnap) 12:00-ig az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fõ út és a Rozgonyi út között.
- szeptember 11. (csütörtök) 18:00 - szeptember 14. (vasárnap) 06:00-ig az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fõ út és a Magyar utca között (Polgármesteri Hivatal és a Bolyai Ált. Iskola elõtt), valamint az Erzsébet tér északi oldalán a Rozgonyi út és a Magyar út között.
- szeptember 12. (péntek) 08:00 - szeptember 12 (péntek) 16:00-ig a városközpontban a fizetõparkolók ingyenesen vehetõk igénybe!
ÚTLEZÁRÁS LESZ ÉRVÉNYBEN
szeptember 11. (csütörtök) 18:00 - szeptember 14. (vasárnap) 05:00-ig
- az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fõ út és a Rozgonyi út között,
- az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca között a Fõ úton (a Zárda utca forgalma terelésre kerül a Király út felé a Fõ út keresztezõdésénél; a Király út felöli forgalom terelése a Sabján Gy. utcába a keresztezõdésnél),
- a Fõ út a Csengery út és Ady út közötti szakasza,
- az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fõ út és az Arany J. út között (Polgármesteri Hivatal - Bolyai Ált. Iskola elõtt),
- az Erzsébet tér északi oldalán a Rozgony út és a Magyar út között,
- a Vásár utcán a Báthory utca Erzsébet tér között (forgalom terelése a Báthory utca felé). Az útlezárások területére a fenti idõpontok alatt csak a lakók, a vásárosok - vendéglátósok, a fellépõk és a rendezõség tagjai hajthatnak be a rendezõk által biztosított behajtási engedéllyel.
Ezúton értesítjük a Fõ úton illetve a Múzeum téren személygépkocsival rendelkezõ lakókat, hogy az érintett lezárások miatt a személygépkocsijukkal a pénteki, illetve a szombati napokon délelõtt 9 óráig van lehetõségük a gépjármûvükkel a lakóhelyüket elhagyni, illetve az onnan való távozást követõen csak a környezõ parkolókban (pl.: Sugár utca, Deák tér, Aradi udvar) lesz lehetõségük a parkolást igénybe venni.
FORGALMIREND VÁLTOZÁS LESZ ÉRVÉNYBEN
szeptember 11. (csütörtök) 18:00 - szeptember 14. (vasárnap) 05:00-ig a Kinizsi utca forgalmi iránya megváltozik. Az utcában az egyirányú forgalom megfordul a Rozgonyi utca és az Arany J. utca közötti viszonylaton. Az Arany J. utcában jobbra fordulási tilalom a Kinizsi utca felé, valamint a Kinizsi utcában balra fordulási tilalom az Arany J. utca felé lép érvénybe, valamint a Kinizsi utcában megállási tilalom a Rozgonyi utca felöl 50 m-en.
IDEIGLENES ÉS SZAKASZOS ÚTLEZÁRÁS LESZ ÉRVÉNYBEN
szeptember 13. (szombat) 10:00 - 11:00-ig az szüreti felvonulás idejére a Balatoni út irányában az Erzsébet tér - Fõ út (Deák tér északi oldal) szakasza.

BUSZFORGALOM VÁLTOZÁSA

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a 11. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál miatt
2014. szeptember 11.-én (csütörtök) 18:00 órától szeptember 14.-én (vasárnap) 05:00 óráig a buszforgalom az alábbiak szerint változik:
- A „Dél-Zalai Áruház” megállóhely a lezárás ideje alatt a Zrinyi utcában az E.on székház elõtti " Ideiglenes" megállóhelyekre költözik.
- "4", "6". "6A", "6C", "10", "10Y", "C3" kerülõ útvonala: ...Teleki út/Balatoni út/ - Kórház u. - Kisfaludy, Batthyány sarok - Vízmû - I.sz.Posta - Zrinyi u. - Ideiglenes megálló - Kalmár utca (Aut.állomás) - DÉDÁSZ …Vissza útirány: …DÉDÁSZ (Kalmár utca) - Zrinyi utca - Ideiglenes megálló - Csengery út - Deák tér …
- "18", "20", "20Y" kerülõ útvonala: …Kalmár utca - Zrinyi utca - Ideiglenes megálló - I.sz. Posta …Vissza "18", "21", "21Y": ...I.sz. Posta - Zrinyi utca - Ideiglenes megálló - Kalmár utca.
- "8", "8Y" kerülõ útvonala: ...Magyar u.60 - Kalmár utca - Zrinyi utca - I.sz Posta …Vissza útirány: ...Csengery-Kisfaludy u. sarok - Apolló Mozi ... A járat a „Dél-Zalai Áruház” megállóhelyet nem érinti.
- "C33" kerülõ útvonala: ...Teleki út, Kórház bej. út - Kórház utca - Kisfaludy,Batthyány u.sarok - Vízmû - Ady u. 39-40 …A járat az „Eötvös tér”, „Deák tér", „I.sz. Posta" megállóhelyeket nem érinti.
- "41E" kerülõ útvonala: ...DÉDÁSZ - Zrinyi utca - Ideiglenes megálló - I.sz. Posta …

A lezárások és forgalomkorlátozások miatti esetleges kellemetlenségekért kérjük megértésüket és türelmüket.

Kanizsa Turizmusáért Egyesület2014-09-10 07:38:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül