Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765071    
Honlapkeszites

Bridzsverseny a dödöllefesztiválon

A Nagykanizsai Bridzs Egyesület célkitûzései között szerepel a játék ismertségének növelése is. A városunkban nagy népszerûségnek és látogatottságnak örvendõ Bor- és Dödöllefesztivál keretei kiváló alkalmat jelentenek, így az immár hagyományosnak tekinthetõ fesztivál kísérõ rendezvényeként 2014-ben is megrendezi az egyesület a VI. Kanizsa Kupa Bridzs Csapatversenyt szeptember 12-14. között. A hazánkban egyedülálló 3 napos versenyre ebben az évben 10 csapat fogadta el meghívást, s méri össze tudását a 12 leosztásos körmérkõzésen a Magyar Plakát Ház asztalainál (péntek 17h-vasárnap 14h-ig).


Az ország minden tájáról, sõt határainkon túlról, Hannoverbõl, Münchenbõl és Bécsbõl is érkezõ versenyzõk ellátásáról az Oázis Hotel gondoskodik.

A házigazdák nem titkolt célja - az elmúlt öt évhez hasonlóan - a Kanizsa Kupa itthon tartása.

Természetesen meghívott vendégeink a versenyt követõ szabad idõben kiveszik részük a Bor- és Dödöllefesztivál nyújtotta örömökbõl is. A csapatokkal érkeznek vendégek is, akik a drukkoláson kívül kíváncsiak a Fesztivál eseményeire is - tájékoztatta lapunkat Fenyves Jenõ, a Nagykanizsai Bridzs SE elnöke.

Kanizsa2014-09-09 11:13:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül